10. plass til Martine i Norgescup

Blid Martine etter bra løp i Norgescup-avslutningen.

Lørdag var det Norgescupavslutning mellomdistanse på Jessheim. Klubben hadde 4 løpere til start, og mest gledelig var Martine Topstad sin flotte 10.plass i D17-18.

Martine hadde god løpsform i dag, og gjennomførte et meget godt teknisk løp med lite feil. Dette var personlig rekord i Norgescupen for Martine. Hun ledet da hun løp i mål, og kom til slutt på en sterk 10. plass, bare 4:32 bak vinneren, Ingeborg Eide (Byåsen).

I H17-18 løp Tobias Kristensen best av våre. Han løp inn til 21. plass, 8:05 bak Audun Heimdal som vant. Like bak kom Jens Didrik Berg på 26. plass til sitt beste løp noensinne på et stort og viktig løp. Anders B. Kristoffersen ble nr. 53. i samme klasse, etter magetrøbbel underveis.

Helgen avsluttes søndag med NM-stafett junior. Klubben stiller et guttelag med Tobias-Jens-Anders i nevnte rekkefølge.