3 gull i KM-stafett

KM-helgen på Hajern fortsatte med stafett søndag. Klubben deltok med 7,5 lag fordelt på mange klasser.

I H17 ble det GULL til vårt lag med Jørn Sundby, Anders B. Kristoffersen og Jørgen Frøyd. De løp jevnt og godt, og klarte å holde de andre Vestfold-lagene bak seg i mål. Selv om 3 Telemarkslag var foran, og vårt lag løp inn til 4.plass i stafetten.

I D17 ble det både GULL og SØLV til våre lag. 1.laget med Andrine Fremstad, Elin Bjerva og Ingrid Undstad vant hele stafetten klart med nesten 25 minutter foran POL 1. Vårt 2.lag med Grethe B. Clausen, Elisabeth Hesselberg og Helene Nalum Olsen løp inn til en fin 3.plass i stafetten og fikk med dette sølvmedaljer.

Dermed havner begge vandrepokalene til Vestfold o-krets på vårt klubbhus det kommende året.

Videre ble det også GULL til klubbens guttelag (H13-16) med Henrik K. Lye og Iver Ringheim. Gutta var med gjennom hele stafetten, og ble til slutt bare slått av POL1 og Notodden. Iver kom inn kun 1.29 bak vinnerlaget, men altså gull i Vestfold.

I D13-16 stilte vi lag sammen med Botne. Ingrid Mobråthen (Botne) tok seg av 1.etappen, mens Ida Sofie Hjortland hadde 2.etappe. Dette laget kom inn som 3. lag i stafetten, bak POL1 og Lardal. Men dessverre blir det ikke medaljer på kombinasjonslag mellom 2 klubber.

LOK hadde også lag i H195 (total alder over 195 år). På laget løp Terje Ludvigsen, Kåre Thorbjørnsen og Rolf Gjølberg. De løp inn til 4.plass i stafetten, 21 minutter bak vinnerlaget fra Skien.

Til slutt hadde klubben også gledelig 2 lag i D11-12. På lagene løp Iril og Pernille, samt Maren Sofie og Sigrid. Disse lagene løp sammen hele stafetten, og klarte seg fint o-teknisk i myrterrenget på Hajern. Lagene våre kom inn 2 minutter bak vinnerlaget fra Skien OK, men hadde dessverre glemt å nulle brikkene på 2.etappe. De fikk uansett premier, og var blide og fornøyde etter et velfortjent bad i Hajern.