3 premierte LOK-løpere i NM-sprint

Lørdag har det vært NM-sprint i Hamar sentrum med 3 av våre løpere til start. Alle våre løpere kvalifiserte seg greit videre til finalen etter formiddagens kvalifiseringsløp.

Andrine Fremstad løp godt i finalen og tok 19.plassen og premie i D17-18. Hun var 2.22 bak vinneren, Victoria Hæstad Bjørnstad fra Fossum. Andrine gjorde få feil underveis, men tapte litt tid på flyten i o-teknikken. Dette regner vi med kommer seg utover sesongen, bare hun får løpt flere o-løyper.

Runa Fremstad kvalifiserte seg også til finalen, og løp et godt løp der. Hun kunne melde om litt smårusk underveis, men tapte noe på løpingen i forhold til de beste. Runa var 1.44 bak vinneren, Silje Ekroll Jahren fra Raumar. Med dette løpet fikk hun 20.plass og siste premieplass.

Tobias Kristensen løp inn til 11.plass i finalen etter et godt løp, og var bare 1.07 bak seier. Det var skikkelig jevnt i denne klassen med mange gode løpere. Tobias fikk seg også en fin premie under banketten på kvelden.

Resultater og strekktider

Livesenteret (GPS-tracking og resultater med mellomtider)

NM-sprint fortsetter søndag kl. 10:00 med sprintstafett. Larvik OK stiller 1 lag. På laget løper: 1. Runa, 2. Tobias, 3. Jørgen og 4. Andrine.