En sterk 14.plass i NM-stafett

Søndag formiddag var det NM-stafett fra «Stinaløkka» syd for Dikemark i Asker. Larvik OK stilte med 2 damelag og 1 herrelag. På forhånd var det knyttet størst forhåpninger til damelagene, og spesielt 1.laget.

På 1.etappe løp Karina på 1.laget og Julie på 2.laget. Karina hang bra med blant de 20 beste på de første meldepostene, men misset litt på siste runden etter passering. Hun vekslet som 31.lag (av 69) og var da 4:52 bak lederlaget. Mens Julie var 39.lag inn til veksling 6:28 bak.

På 2. etappe avanserte begge våre lag mange plasseringer med jevn og god løping. Elin løp 1.laget helt opp til 14.plass og var 5:03 bak ledende Halden. Mens Grethe på 2.laget vekslet som 17.lag 7:46 bak. Og nå var det tydelig at våre lag ville få til gode plasseringer i årets NM-stafett.

Runa fikk æren av å løpe 3.etappen for 1.laget. Hun hadde en rekke landslagsløpere rundt seg, og fikk utfordret seg godt. Runa var helt oppe på 11.plassen etter 1,8km. Men måtte se seg forbiløpt litt på slutten av 3 lag, og endte på en supersterk 14.plass i mål. Laget var til slutt 9:03 bak Halden som vant stafetten.

Superreserven, Ingrid Undstad, steppet inn på 2.laget for Lovise som skadet seg lørdag. Hun bommet seg bort litt i starten, og tapte litt tid og plasseringer. Men utover i løpet stemte ting bedre, og hun klatret videre opp igjen til 23.plassen i mål. En sterk plassering for klubbens 2.lag. For husk at vårt D17-lag i fjorårets NM-stafett ble nr. 24, og nå har vi 2 lag med bedre plassering.