Regler for deltakelse i julekalender

Hvem kan delta?

ALLE kan delta i julekalenderen, unntatt personer med tilgang til juleOkalenderens administrasjonspanel.
All ferdsel skjer på eget ansvar.

Postene

Postene henges ut kvelden i forveien og blir hengende til og med søndag 7. januar 2018. Hver post er på størrelse med et A5-ark og er merket med dagens tall og en kode, samt en QR-kode.
På hver post finner du også et lite flagg. Flagget henspeiler på dagens kode, som til sammen antyder et land eller område. På din ferd videre kan du jo la tankene gå til dette stedet – hvilken forbindelse du har med dette landet/området, hvordan feirer de jul der og kjenner du noen derfra?

Kart til postene

Kartet er integrert i appen. Nye poster dukker opp når tiden er moden. Alle tidligere poster vises etter sin publiseringsdato, slik at du kan oppsøke disse senere også. I appen vises din plassering på kartet med en blå prikk.

Må jeg har nettilgang mens jeg går?

I prinsippet kan du aktivere kartet før du kobler deg av fra WiFi. Det er mulig å bruke kartet selv i flymodus, men for å bruke QR-leseren (enten den som er innebygget i appen, eller en ekstern QR-leser), dvs. åpne linken, trenger du nettilgang. Dersom du ikke har 3G/4G i ditt abonnement, kan du notere koden og registrere denne når du kommer til en PC med nettilgang (larvikok.no/julekalender).

Registrering

For å delta i konkurransen, må du registrere dagens kode og ditt navn, alder og evt. skole/klasse eller bedrift på nettsiden larvikok.no/julekalender. Dersom du bruker appen kan du også, når du er på posten, klikke på posttallet, da vises en informasjonsboks med beskrivelse av posten og link til QR-kodeleseren. Aktiver QR-leseren. Registrer ditt navn, alder, mm og trykk på Registrer-knappen.

Hvis du ikke bruker app, kan du laste ned en QR-leser (det finnes mange gratis til din mobil – bare søk etter «QR»). Aktiver QR-leseren og hold denne over QR-koden på posten. Les mer om QR-leser her.

Tips: Hvis du vil slippe å skrive inn navnet ditt om igjen for hver gang du registrerer, bør du tillate bruk av informasjonskapsler (cookies).

Dagspremier

Det trekkes premie for hver kalenderdag fra 1. til 24. desember. Vinnerne annonseres på arrangørens nettside. Alle vinnere blir kontaktet pr SMS, vær derfor nøye med å oppgi ditt mobilnr. ved registrering. Koden for den aktuelle dagen må være registrert samme dag eller innen kl 12 påfølgende dag. Premiene varierer, verdien ligger på rundt NOK 200,- pr premie og er sponset av Larvik OK, Hedrum OL, Aktiv Larvik og næringslivet i Larvik.

Utdeling av premien annonseres på klubbens webside daglig. Du kan også se liste over vinnerne fra menyvalget i appen. Tidspunktet for premieutdelingen blir meddelt pr SMS og finner sted ved hovedinngangen til Amfi kjøpesenter (den inngangen som vender mot torget).

Alle vinnere blir fotografert (gruppebilde) og omtalt i lokalpressen, samt i appen, på julekalendrens Facebookside og arrangørens webside.

Hovedpremie

For deltakelse i konkurransen om hovedpremien kan du registrere helt fram til og med søndag 7. januar 2018, (dvs også etter kl 12 som kun gjelder dagspremiene).

Det trekkes en hovedpremien for Julekalenderen. For hver registrering du gjør, øker din vinnersjanse, du trenger altså ikke å ha registrert alle de 24 postene for å delta i trekningen av hovedpremien. Vinneren kontaktes pr SMS, vær derfor nøye med å oppgi ditt mobilnr. Hovedpremiens verdi er noe høyere enn dagspremiene og er sponset av Larvik OK, Hedrum OL,  Aktiv Larvik og næringslivet i Larvik.

Utdeling av hovedpremien skjer tirsdag 9. januar 2018 kl 18.00 ved hovedinngangen til Amfi kjøpesenter (den inngangen som vender mot torget).

Vinneren blir fotografert og omtalt i lokalpressen, samt i appen, på julekalendrens Facebookside og arrangørens webside.

Skole-/bedriftskonkurranse

Alle som registrerer skole-/bedriftstilhørighet deltar på vegne av sin skole/bedrift. Du kan sanke poster for din skole/bedrift helt fram til og med søndag 7. januar 2018.

Det trekkes egen premie for:

  • beste barneskole
  • beste ungdomsskole
  • beste bedrift

For påmelding av din bedrift til bedriftskonkurransen, send en e-post til ida@konkylie.no.
(Alle skoler i Larvik er automatisk påmeldt og trenger ikke å registrere seg.)

Selve premien er en overraskelse!

NB! Selv om du oppgir din skole/bedrift ved registrering, er du fortsatt med i den personlige konkurransen.

Premie for beste skole/bedrift blir publisert på Facebook og klubbens nettside. Premien vil bli overrakt på skolen/bedriften.

Jeg lurer på noe – hvor kan jeg få hjelp?

Ta kontakt med Ida Vår Dirdal (41144844) eller send en e-post til ida@konkylie.no, så ordner nok det meste seg!