Mange gode prestasjoner i Blodslitet lørdag

16 av klubbens løpere var på plass i Blodslitet på Weum-kartet nord for Fredrikstad lørdag formiddag. Det var et flott terreng med mange ulike utfordringer som passet oss Vestfoldinger.

Flere av våre løp skikkelig bra, og var med å kjempe om pallplasser i sin klasse. Best plassering fikk Elin Bjerva med en sterk 2.plass i D35 bare 44 sekunder bak Heidi Stokseth fra Halden.

Videre ble det 3.plass på Ingrid Undstad i D40. Ingrid hadde samme løype som Elin (10,8km), og startet samtidig. Vinneren i denne klassen (Aud H. Taksdal fra Ganddal) var 5,46 foran Ingrid i mål. Nr. 2 ble ex. LOK-løper Heidi Tronbøl, som løp inn i mål like bak Elin 4.20 foran Ingrid.

I H55 kom en annen sterk prestasjon med Lars Fremstad som løp inn til 4. plass i denne tøffe klassen. Lars gjorde et godt o-teknisk arbeid i en krevende skråli, og fikk ristet av seg store deler av den store tetklyngen. Han kom i mål 5.11 bak vinneren, Sixten Westlund fra OK Tyr. Sixten er for øvrig mannen som hjalp oss med treningen i Karlstad på veien til 10-mila i våres.

Av klubbens løpere i eliteklassene var det Tobias Kristensen som kanskje gjorde den aller beste prestasjonen av alle våre løpere. Han kom inn til en kjempesterk 15. plass i den store klassen H17-18E. Tobias lå i en 10-mannsklynge helt til mål, og var 4.mann inn i denne klyngen. Det var stor fart i gruppen, og Tobias har 7.16 i km.tid. Dette viser at Tobias nå begynner å få god utholdenhet og kapasitet som åpner for å utvikle seg videre i 2016.

I D19-20E kom Julie Hjortland på en flott 12.plass.

Vi nevner også våre løpere i 13-14 klassene med Iver Ringheim på 26. plass i H13-14 og Ida Sofie Hjortland med 37. plass i D13-14.

LOK-gjengen feiret de gode plasseringene med en ferjetur med Color Line hjemover. Det ble en hyggelig tur med masse god mat og drikke.