NM-natt i Stavanger

Fredag kveld ble det arrangert NM-natt fra universitetet i Stavanger. Dette foregikk i et typisk nærterreng med massevis av stier i alle retninger. Arrangøren hadde laget løyper med veldig mange poster. Og det skulle vise seg at det ble krevende nok allikevel.

NM-natt_H17-18

Klubben hadde 4 løpere på startstreken. Ingen av våre løpere fikk til noen helklaff på o-teknikken denne gangen.

Tobias Kristensen (H17-18) løp løypen til venstre. Han kom til slutt på 39. plass i denne store klassen. Men bommet litt både på 4. og 6. posten, samt noen flere mindre tidstap senere i løypen. Jens Didrik Berg ble nr. 58 i samme klasse.

Våre jenter i D19-20, kom på 12. og 15. plass. Julie Hjortland ble best, med Martine Topstad litt bak på listen. Begge jentene åpnet godt, men starte litt bomming på 6. og 7.post.