Sterk 6.plass til Julie Hjortland i NM-mellom

Lørdag var det finale i NM-mellomdistanse fra Frolfjellet skisenter. Løypeleggeren vartet opp med superkrevende løyper i skråli med en stor andel grønt. Dermed var det supernøye kompasskurs og nøyaktig o-teknikk som var resepten. Og det var mange som gikk på store bommer i dag…

NM_mellom_finale_D19-20Best av Larvik OKs løpere i dag var Julie Hjortland (D19-20) med en flott 6. plass i mål. Hun var med dette bare 3.16 bak vinneren, Andrine Benjaminsen (Lillomarka). Julie, som nettopp har flyttet til studier i Oslo, klarte å gå feilfritt igjennom løypen. Strekktidene viser ingen store tidstap. Og med en bestetid til 2. post, er dette et strålende løp av Julie. Det er godt å få betalt for all treningen Julie har lagt ned i år. Gratulerer til Julie!

Elin Bjerva løp også et solid og jevnt løp uten nevneverdige bommer i D21-finalen. Hun kom med det på en sterk 22.plass, og viser at hun virkelig kan orientere.

Tobias Kristensen i H17-18 løp også lenge godt, og var faktisk helt oppe på 10. plass på 6.post. Men så ble det 3 bommer på rad, og han kom til slutt på 31. plass i mål. I denne klassen ble Anders B. Kristoffersen nr. 61 og Jens Didrik Berg nr. 63.

Martine Topstad i D17-18 løp inn til 47. plass til slutt.

Her finner du resultatene fra dagens mellomdistansefinale

NM-uka avsluttes med stafett søndag.

Søndag morgen må dere komme dere opp, og følge med på NM-stafett allerede fra 9:30 (damene) og 11:00 (herrene). Livesenteret gir dere speakerlyd, liveresultater og GPS-tracking på 3. etappe.

På damelaget vårt løper Runa Fremstad, Julie Hjortland og Elin Bjerva (med GPS). For herrelaget løper Jørn Sundby, Jens Didrik Berg og Tobias Kristensen.