Vi løp inn til 12. plass i 15-stafetten

Lørdag ble årets 15-stafetten arrangert fra Ellingsrud øst for Oslo. Vi hadde jobbet en del for å få på plass et lag for første gang på noen år. Og faktisk uten noen forfall etter laguttaket tidlig i uken, kunne vi løpe inn i mål til en flott 12.plass av 29 lag.

Link til resultatene på 15-stafetten

1.etappe (3km) løp Elin, Ingrid og Grethe og vekslet som nr. 18. Da var vi 13:20 bak ledende Fossum.

2. etappe (5,2km) løp Jørgen, Jørn og Tobias. De klatret opp til 17. plass og var 22:50 bak Fossum som ledet.

3. etappe (2,5km) var det Ida Sofie, Mona og Iver som løp. Og de unge løperne klarte seg godt i sin første 15-stafett. De vekslet på 16. plass. Laget var nå 44:26 bak Nydalen som hadde tatt over ledelsen.

4. etappe (3,5km) løp Tom, Anders og Per Olav. Med litt strekk i leddene våre løp de inn 52:56 bak lederlaget Fossum. Da var laget på 12. plass.

13. etappe (3,5km) løp Terje Ludvigsen rent o-teknisk. Han vekslet som lag 11. Laget vårt var da 1:09:06 bak Fossum.

14. etappe (3km) løp Aina også bra. Hun holdt plassen og vi vekslet nå 1:16:56 bak Nydalen som var tilbake i føringen.

15. etappe (5,2km) løp Jens Didrik ut på fellesstarten som gikk bare 10 minutter etter vinnerlaget kom i mål. Han løp jevnt igjennom og kunne sikre klubben 13. plassen. Vi kom 1:37:59 bak Nydalen som vant stafetten foran Fossum og Lillomarka.

Det ble en lang dag på arena, men våre løpere koste seg med stafett. Hvem glemte forresten igjen en LOK-jakke str. L?

Den neste stafetten blir 10-mila neste helg med både ungdomslag og herrelag sammen med OTO.Laget vårt på 15-stafetten 2015