WMOC (VM for veteraner) i Estland – rapport fra sprintfinalen

På søndag startet WMOC, som er VM for veteraner i Tallinn med sprint kvalik. Og mandag var det sprintfinale i gamlebyen inne i Tallinn. Det var krevende sprintløyper i finalen, og mange turister i løpsområdet var krevende å forholde seg til i løpsfart. LOK hadde 3 løpere i A-finalene.

Best av våre løp Jørgen Frøyd, som plasserte seg på 18.plass i H45 A-finale. Han var 2.08 bak den danske vinneren, Thomas Jensen (Tisvilde Hegn).

Tallin_sprint_H45A-finale
Avslutningen på H45 A-finale.

Lars Fremstad løp også A-finale i H55. Han løp inn til 34. plass, og var 2.49 bak sveitseren Stefan Bolliger. Videre ble Anne Gro Styrvold nr. 58 i D50 A-finale. Anne Gro var 8.39 bak vinneren Airi Alnek (Estland).Lars Fremstad sprinter

Gerd Langseth løp videre inn til 62. plass i D70B.

Kåre Thorbjørnsen (H70D) ble nr. 15. Men vi mistenker at Kåre gleder seg mest til langdistansen. Den har 2 kvaliker onsdag og torsdag, før finalen på lørdag.

Thor Edvardsen (H75) er også på plass når langdistansen starter.

Vi følger med og er tilbake med mer fra finalen på langdistansen.