Klubbens ungdommer står på

Forrige helg gikk 59 grader nord av stabelen, blant de drøyt 40 ungdommene stilte fire fra Larvik OK. Sjøl med strabasiøse og utfordrende oppgaver og svært lite søvn, var tøffingene klare for MOT.TV-overnatting på Dalheim samfunnshus før Trolloløpet denne helga.

59° nord er orienteringssportens svar på TV Norges pingleutgave 71° nord. Oppgaver skal løses i grupper og det blir en lang natts ferd mot dag.

Tøffingene fra Larvik OK på 59 grader nord 2013
Tøffingene fra Larvik OK på 59 grader nord 2013

Og som det heter i innbydelsen: “Under marsjen dukker det opp diverse utfordringer som krever en o-løpers tøffhet, utholdenhet, fysikk og intellekt”.

Hele 42 ungdommer fra Vestfold og Telemark stilte til start lørdag 7. september. Og Mona, Tobias, Anders og Aurora var slitne og trøtte som rakkær’n, men både fornøyde og sikkert klar til 2014-utgaven!

Denne helga var det MOT.TV-samling på samfunnshuset Dalheim på Undrumsdal, her deltok 40 ungdommer fra Telemark og Vestfold og 10 ledere fra de ulike klubbene.

LOK-ungdommen på Trolloløpet 2013-09-14
LOK-ungdommen på Trolloløpet 2013-09-14

Hele 9 ungdommer deltok fra Larvik OK. Det hele starta med ei enkel sprintøkt i boligfelt og skog. Etterpå var det pizza og analyse av utvalgte strekk/GPS-spor fra KM langdistanse på Hajern 31. august. Etter en “god natts søvn” var det rydding og avmarsj til Trolloløpet på lørdag formiddag.

Klubben deltok med hele 22 løpere – i alle aldre – på Trolloløpet. I D13-16C var 5 av 9 løpere fra Larvik OK og ikke nok med det, de tre øverste plasseringene gikk til løpere fra klubben. I H15-16 stilte vi med hele 4 av 16 løpere. Mye god løping i gode løyper, greit løpbart var det også sjøl om kartet så “skremmende grønt ut” i utgangspunktet. Resultatlista ligger her.
MOT.TV-logo