Larvik grønne turer

Grønne turerLarvik grønne turer er et unikt turtilbud – motiverende måte å drive fysisk aktivitet på. Grønne turer tilbyr enkle steder å lete opp og skaper trygghet og opplevelser. Kanskje er du ny i området, da er Grønne turer en fin måte å bli kjent i nærmiljøet på!

Det skal være enkelt å ta hele løypa eller bare litt av den en dag og kanskje resten en annen dag.

Har du lyst på mer? – Da har vi flere Grønne turer på lur, i klubben finner du også andre økter som tar deg til enda flere spennende steder.

Husk at alle våre Grønne turer også er tilgjengelige i en app som viser både kart, poster og hvor du er til enhver tid. Dette er en super måte å lære orientering på. Du kan laste ned appen gratis fra AppStore appstoreog GooglePlay googleplay, bare søk etter «Grønne turer«, så ser du nok en logo du kjenner igjen.

\"GrønnGrønn tur i Stavern

tar deg rundt til flere utsiktspunkter, slik at du virkelig får sett byen i fugleperspektiv. Er du mindre ivrig på å prøve deg i høyden, kan du nøye deg med stoppestedene i de lavereliggende strøk. Løypa tar deg rundt i hele Stavern, inkludert Skråvika (der Stavernsfestivalen holder sine konserter), Corntin (den velkjente badestranda), Fredriksvern verft, kaia og ett av de historiske blokkhusene med sin unike utsikt.

Gratis kart får du ved henvendelse i resepsjonen på Politihøgskolen, alternativt kan du skrive ut kartet selv fra PDF-fila (klikk på bildet til høyre).

Når du har fullført turen, kan du sjekke din innhøsting av bokstaver her.

\"Grønne_turer\"Grønn tur på Tollerodden/Torstrand

\"Byrunde

Første løypa lanseres fredag 15. november med start og mål på ved Skottebrygga og ei løype over Tollerodden og en del av Torstrand.

Kart kan du hente gratis hos Frivilligsentralen i Larvik, som holder til i de gamle lokalene til Hitz optikk, eller du kan laste ned kartet (PDF) og skrive ut selv (klikk på kartbildet).

Når du har gått eller løpt gjennom hele løypa og fyllt ut kodene på hver post kommer du fram til en løsning, denne kan du sjekke og få en forklaring på her.

Vi har festa skiltet som angir postnummer og -kode på ulik måte. Noen eksempler under. Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger om noen poster er vanskelige å finne eller om poster forsvinner av en eller annen grunn. Send da epost til Tobias Kristensen.

\"Grønn-tur-på-Månejordet-light\"Grønn tur på Månejordet

er en fin tur mellom Månejordet og Badeparken via Bøkeskogen. Løypa er tilgjengelig for alt som kan rulle (sykler av ymse størrelser, rullator, rullestol, rullebrett, mm).