Rekrutt

Bli med!

Larvik O-klubb ønsker alle interesserte velkommen til klubbens aktiviteter. Vi har ikke et eget «nybegynnerkurs» i år, men vil at nye kommer direkte på våre treningsløp sammen med resten av klubbens medlemmer. Vi er mange som står klare til å hjelpe nye i gang med kart og kompass. På de ukentlige treningsløpene i Larvikdistriktet kan vi tilby et godt treningsmiljø og rask opplæring i grunnleggende orienteringsteknikker.

Orientering hele året

Orientering er blitt en helårsidrett, og det er tilbud om løp og trening hele året. Vi prøver som regel å arrangere felles transport når vi reiser rundt på løp i Vestfold og Telemark.

Masse moro

Sommer og høst er en fin tid for å starte med orientering.  Hver onsdag kl.18 arrangerer vi treningsløpene med egne løyper for nybegynnere og viderekomne. Etter sommerferien (som starter etter 18.juni) er vi i gang igjen 20.august – da med «O-thriathlon» (sykling, løping, bading) på Jordestranda ved Larviksfjorden. Her blir det mye moro for unge O-løpere! Så går det slag i slag utover høsten med mange ulike treningstilbud og løp.

Følg med på kalenderen på vår hjemmeside, så ser dere hva som skjer uke for uke.  Ellers kan vi anbefale rekruttenes dag i Holmenkollen  14.september. Her er mye å glede seg til !

Rekruttpakke

For nye medlemmer selges det en rekruttpakke bestående av brikke, kompass og en liten o-skjerm til 500 kr. Dette er sterkt subsidiert pris.

Håper vi sees !