Katalogdugnad – oppmøte kl 17.15 ved MT Spedisjon på Fokserød

Det er en krevende tid på året å finne folk til dugnader, men like vel har vi klart å stable på beina et godt knippe velvillige personer – takket være snille deg! 🙂

Desto mer krevende blir det når oppdragsgiver stadig endrer innhold i hva, eller rettere sagt hvor, vi skal jobbe. Innledningsvis ble vi spurt om å dele ut kataloger på øyene i Langesundsfjorden, Ula, Kjerringvik og muligens Sandefjord, dette er nå endret til for det meste bilkjøring med utdeling til postkassestativer, områdene som gjelder nå er Håkavika/Sildevika (dette er et gå-område, altså ingen bil her), Kaupang, Nevlunghavn og Stavern (alle de tre sistnevnte med bil). Selv om hvert område egentlig kan dekkes av en person (unntatt Håkavika/Sildevika, som er beregnet på to), har jeg satt opp et forslag til fordeling av områder der jeg har dublert antall personer. Dette betyr kortere tidsinnsats og en mer sosial dugnad. (Alternativet er å sende flere personer til Nøtterøy og det synes jeg blir unødvendig langt unna for en klubbdugnad!)

Forslag til områdefordeling:

gaa Håkavika/Sildevika Per Olav Grethe Ida Vår Ingrid
bil Kaupang Einar Geir N.
bil Nevlunghavn Åshild Kåre
bil Stavern Peter Jørgen Annette

 

VIKTIG
For deg som skal kjøre: Husk at du er i trafikk når du deler ut kataloger, IKKE bråstopp selv om du finner et postkassestativ du leter etter – ta i det minste en titt i bakspeilet først.

Til deg som skal gå: Ta med (stor) ryggsekk, godt med drikke og kanskje litt mat. Dette blir en solid treningsøkt.

 

Vi møtes kl  17.15 ved MT Spedisjon på Fokserød, rett bak Hval sjokoladefabrikk.
Kjør E18 til Fokserød, i rundkjøringa ved bensinstasjonen kjør Raveien (fv 280) sørover mot Sandefjord, kjør forbi NetShop og ta inn til høyre i den krappe venstresvingen.

(Klikk på kartbildet for å vise det større.)

24-06-2014 09-23-39