Aktiviteter uke 4

Denne uka byr klubben på urbane intervaller mandag og langtur fra klubbhuset på torsdag, sannsynligvis på ski. Vinter-Jukola i Skien på onsdag. STIFs søndagstreninger er inntil videre avlyst på grunn av snø.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte på Tollerodden mandag 20. januar klokka 18:00 (merk tida!), parkeringa ved Skottebrygga. Vi løper «Ellevilla-intervaller». Dette betyr Tolleroddenintervallen vi løp sist vinter. Den er ganske flat på vei rundt kvartalet på Tollerodden. Velg joggesko, evt. joggesko med pigger.

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Skien OK arrangerer det ellevte Vinter-Jukola-løpet onsdag 22. januar med samlingsplass på Stormbanen, merka fra Haavundveien.

Oppmøte for LOK på Eidet, ved tidligere Crossbutikken klokka 17:20, så ordner vi samkjøringskabalen. Som vanlig er det frammøte på samlingsplass klokka 18, med tid til oppvarming før fellesstart klokka 18:30.

Torsdag: Langtur på ski

Torsdag 23. januar klokka 18:00 fra klubbhuset. Vi planlegger skitur m/lykt rundt Eikedalen-Sky om Larvik ski har kjørt opp skiløyper som fungerer torsdag kveld. Alternativet blir langtur på vei. Vi oppdaterer dette straks vi vet mer om forholdene.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka, men er inntil videre avlyst på grunn av snø. Følg med på hjemmesida til STIFs o-gruppe for oppdateringer.