Aktiviteter uke 3

Også denne uka byr på et program som holder både løpeform og det o-tekniske på greit nivå over vinteren. Intervaller mandag, Vinter-Jukola fra Hedrum u-skole på onsdag, langtur fra klubbhuset på torsdag. Møte for MOT.TV-ungdom og -foreldre etter langturen. Søndagsturen kan fortsatt tas med kart og kompass.

Nå har det kommet et tynt lag snø, men det gjør jo bare nattløpinga lysere! Ingen grunn til å holde seg inne, sjøl med det veldig ruskete været med vind og sludd møtte 10 løpere opp på langtur torsdag som var sånn eksempelvis.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggsgtengene i Bøkeskogen mandag 13. januar klokka 18:30. Vi løper 8-ern denne gangen. Det betyr flatt, oppoverbakker og nedoverbakker i samme intervall. På oppvarmingen jobber vi videre med løpssteg og drilløvelser. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Hedrum OL arrangerer det tiende Vinter-Jukola-løpet onsdag 15. januar med oppmøte på Hedrum ungdomsskole. Som vanlig er det frammøte på samlingsplass klokka 18, med tid til oppvarming før fellesstart klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 16. januar klokka 18:00. Vi løper langtur med lykt. Inndeling i 2 grupper, en løper ca. 1 time mens den andre løper ca. 1:30. Greit å huske at dusjen er god og varm på klubbhuset etter økta.

Torsdag: Møte MOT.TV-ungdommer

Klubben inviterer til et møte for klubbens MOT.TV-løpere (13-16 år) torsdag 16. januar klokka 19:30. Foreldrene er også mer enn velkommen til å delta.

Vi løper kun 1 time ute først, og så dusjer vi. Møtet skjer i 2.etasje fra 19:30. Vi starter med pizza, og så tar vi en gjennomgang av sesongen som kommer der Celine og Per Olav «tegner og forklarer» om:

  • samlinger
  • viktige løp
  • treningsopplegget
  • litt om økonomi og dugnader i klubben

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.