Aktiviteter uke 14

Sommeren nærmer seg, vårsesongen er i full gang. Denne uka blir det første løp i Vestfold vårcup på tirsdag, o-teknisk økt på onsdag og Grenlandskarusellen eller langtur på torsdag. Men det virkelig store er Vestfold 2-dagers i helga. Tre faste økter ligger også ute og frister!

Nå er sesongen i full gang, vi oppfordrer medlemmene til å kikke gjennom løpstilbudet i Eventor og melde seg på løp av interesse!

Tirsdag: Vestfold vårcup #1

Første løpet i vårcupen arrangerer Sandefjord OK 1. april, et sprintløp i Bugården. Dette er et sprintløp – velg lette sko. Fri start mellom 17:30-19:00. Husk å melde deg på i Eventor innen mandag kveld.

Innbydelsen til vårcupen med oversikt over alle løpa finner du her.

Onsdag: O-teknisk trening

Oppmøte ved Brattlibakken i Bjørndalen 2. april klokka 18:00. Vi løper en «inni ringen-økt» på 4,7km fordelt på 3 runder. Økten er krevende (A-nivå), og de yngste vil få litt hjelp til å lære og forstå basisteknikken «inni ringen». Småskjermer på postene.

Treningskomiteen håper flere voksne kan stille opp og bidra for våre 13-16 åringer.

For dem som ikke kan på onsdag, vil økten forøvrig henge ute noen uker. Kart ligger på klubbhuset.

Torsdag: Grenlandskarusellen #1

OK Skeidi arrangerer første løp i karusellen 3. april. Et sprintløp fra Krogshavn, Langesund. Start kl. 18:00. Meld deg på i Eventor innen tirsdag kveld. Vi foreslår felles avreise for de påmeldte på Farriseidet («Cross-butikken») kl. 17:30.

Innbydelsen til karusellen med oversikt over alle løpa finner du her.

Torsdag: Langtur fra klubbhuset

Vi åpner for at de som ikke drar på Grenlandskarusellen kan løpe langtur fra klubbhuset slik som vi pleier. Møt i såfall opp kl. 18:00. Dette blir i utgangspunktet ikke organisert, men er en enkel økt å gjennomføre for de som møter opp.

Lørdag: Vestfold 2-dagers – dag 1

Sandefjord OK arrangere Vestfold 2-dagers fra Flautangen 5. april. Merket fra fv. 303 ved Gokstadhaugen. Start fra 14:00.

Husk å melde deg på i Eventor innen tirsdag 1. april.

Søndag: Vestfold 2-dagers – dag 2

Klubben arrangerer Vestfold 2-dagers fra Rakke 6. april. Merket fra fv. 301 like vest for Stavern. Start fra 11:00.

De fleste får jobber i arrangementet – og får nærmere info om oppmøte for sin jobb. Klubbens løpere under 16 år får lov å løpe selv. Men fint om dere kan hjelpe til i arrangementet før og etter ditt løp. De yngre må melde seg på i Eventor innen tirsdag 1. april.

Når som helst: Faste økter

  • Aske – Vinter-Jukola fra sist onsdag henger ute med halvparten reflekser og halvparten store skjermer. Det er A-løypene (4,7 km med 22 poster og 3,4km med 16 poster) som henger ute til over Vestfold 2-dagers.
  • Vittersø – MOT.TV-økten fra sist helg henger fortsatt ute. 6,7 km fordelt på poster (store skjermer).
  • Vestmarka syd – “inni ringen” fra Brattlibakken. 23 poster merket med småskjermer fordelt på 3 sløyfer.

Det ligger kart til alle økter på klubbhuset.