Aktiviteter uke 15

Nå starter sesongen for alvor! Påska er tilbakelagt og det er bare å finne fram kompass, brikke og o-sko. Vårcupen starter med løp i Sandefjord på tirsdag og klubbens treningsløp med trening fra Aske onsdag. På torsdag er det en løpetur fra klubbhuset før dugnad i forbindelse med vårløpet i helga. Lørdag arrangerer nemlig klubben første løp i Vestfold 2-dagers fra Kleiver og søndag har SOK løp på Vesterøya. Vår artige Krim-o ligger fortsatt ute, det gjør også flere faste økter.

Til orientering

En frist som kommer brått på etter påske, men det er bare å kaste seg rundt:

Tirsdag: Vestfold vårcup #1

varcup Det første løpet blir en sprint i Sandefjord tirsdag 7. april fra Ranvik ungdomskole. Veien er merka fra Fv 303. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00. LOK har felles avreise fra Rema, Skreppestad kl. 17:30.

Onsdag: Treningsløp

Nå er det slutt på Vinter-Jukola, onsdagene er nå treningsløpstid. Første trening går fra Aske onsdag 8. april klokka 18:00. Her har Julie og Ole Edvard står for opplegget. Arena ved kirkegården på Askeskogen. Merket fra Fv 301 mellom Stavern og Helgeroa.

Møt opp til årets første treningsløp – ta med brikke og kom! Ingen forhåndspåmelding

Torsdag: Liten løpetur

Vi rekker en liten løpetur før dugnaden på klubbhuset til Vestfold 2-dagers. Møt opp torsdag 9. april klokka 17:00. Målet er bl.a. å ta inn økta på Bordbergåsen som er merka med reflekser, husk pose å ha dem i.

Torsdag: Dugnad

v2d Møt opp på klubbhuset torsdag 9. april klokka 18:00. Da er det dugnad for å forberede Vestfold 2-dagers. Dette betyr pakking av lagsposer og kart. Samt klargjøring av utstyr som skal benyttes på lørdagens løp på Sky skole.

Lørdag: Vestfold 2-dagers hos oss

Klubben arrangerer lørdagens løp 11. april med arena på Sky skole. Her er det oppgaver nok til klubbens medlemmer! De som er under junioralder må veldig gjerne melde seg på og løpet, mens alle andre melder seg til Asbjørn som er løpsleder og/eller til Jørn for prøveløping tidlig på lørdagen. Se informasjon om hette her.

Søndag: Vestfold 2-dagers i Sandefjord

Sandefjord OK arrangerer søndagens løp 12. april på Vesterøya, med arena på Asnes campingplass. Det er merka fra Fv 303 ved Park hotell. Her håper vi så mange som mulig av klubbens medlemmer blir med og løper fra seg!

Alle dager: Påskekrim-trim

Postene i vår Påskekrim-trim blir hengende ute helt til mandag 13. april, så fortvil ikke om du var opptatt med annet i påska. Mer informasjon om krim-o her.

Alle dager: Faste økter

Klubben har hele fem økter hengende ute, men økta med reflekser i Borbergåsen plukkes inn på torsdag. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.