Aktiviteter uke 16

Vårløpet vårt gikk fint av stabelen med masse folk; vel utført innsats! Denne ukas program består av o-teknisk trening på Aske tirsdag og treningsløpet vårt på onsdag. De ivrigste kan vurdere Grenlandskarusellens sprint i Bamble torsdag. I helga setter en god gjeng kursen over fjorden til Norwegian Spring. Og hver eneste dag ligger de faste øktene våre ute.

Tirsdag: O-teknisk trening

Siden det ikke er vårcup, så lager vi eget opplegg tirsdag 14. april klokka 18:00. Vi har en ny treningsløype som henger ute fra vedplassen ved kirkegården på Askeskogen (samme sted som treningsløpet sist uke).

Denne økten er fra samlingen til Akershus og Oslo o-krets i helgen. Det henger store skjermer på postene. Løypen er 5,7km med 22 poster. Denne økten blir hengende ute som fast økt.

Onsdag: Treningsløp

Klubbens andre treningsløp denne sesongen går fra 3-kanten på Rakke onsdag 15. april klokka 18:00. Her har Ingrid og Jens Didrik ansvaret. Merka fra Fv 301 like vest for Stavern.

Møt opp! Det er tilbud om 4 ulike løyper. Husk brikke – ingen forhåndspåmelding.

Torsdag: Grenlandskarusellen #2

De ivrigste løperne med vårlopper i blodet kan også vurdere Grenlandskarusellen. OK Skeidi arrangerer det andre løpet i denne karusellen torsdag 16. april med fri start fra klokka 18:00. Dette er et sprintløp på Bunes-kartet med arena på Stathelle barneskole, veien er merka fra Fv 352.

De som skal bortover kan sjekke påmeldingslista i Eventor når det gjelder samkjøring.

Helga: Norwegian Spring

En god gjeng fra klubben drar til Norwegian Spring, med Vårstafetten/Vårspretten og SOLrenningen nå i helga.

Alle dager: Faste økter

Klubben har hele fem økter hengende ute, når den nye økta som brukes under tirsdagens o-tekniske trening regnes med. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.