Aktiviteter uke 17

Ingen grunn til å hvile, sjøl ikke for dem som var på klubbtur og løp i Østold i helga. Mandag er det vårrydding på klubbhuset, tirsdag er det vårcup fra Andersbonn, onsdag er det treningsløp ved Tjøllingvollen, torsdag er det sprint-trening i Stavern og i helga er det full rulle øst for Oslofjorden. Fem faste økter ligger ute hver eneste dag. God tur!

Mandag: Vårrydding på klubbhuset

Mandag 20. april klokka 18 samles vi på klubbhuset for å fiffe opp litt etter vinteren. Flott om så mange som mulig stiller, så blir det både morsommere og vi blir fortere ferdig!

Tirsdag: Vestfold vårcup #2

Hedrum OL arrangerer det andre løpet i cupen tirsdag 21. april fra Andersbonn, på grensa mellom Larvik og Andebu. Det er merket fra Fv 40 v/Kvelde sentrum. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00.

LOK har felles avreise fra klokka 17:30 fra pendlerplassen på Bommestad (den vestre).

Onsdag: Treningsløp

Klubbens tredje treningsløp denne sesongen går i nærheten av Tjøllingvollen onsdag 22. april klokka 18:00. Det blir merka fra Tjølling kirke, kort vei til arena ved den gamle saga.

Vi har 4 løyper (A-lang, A-kort, C og N). Terje Ludvigsen og Geir Nyseth står for opplegget.

Møt opp! Blir vi over 40 deltakere også denne gangen?

Torsdag: Sprint-trening

O-teknisk trening i form av sprint i Stavern torsdag 23. april klokka 18:00. Vi merker inn Minnehallveien i Stavern. Her blir det en sprint vi laget for Akershus/Oslo o-krets under V2d forrige helg. Den er 2,8 km. Ta gjerne med brikke, da vi håper å finne de riktige enhetene. Velg joggesko.

Helga: MorO øst for Oslofjorden

Til helga er det både MOT.TV-samling og Norgescup for juniorene (og seniorene) på Østfold-sida, samt at både Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet selvsagt har ordinære klasser for alle og enhver!

MOT.TV overnatter på Marker skole i Ørje og deltar i de to løpa lørdag og søndag, se innbydelsen her.

  • Fredag: Jubileumsløpet med Norgescup sprint, Sofiemyr
  • Lørdag: Lørdagskjappen med Norgescup mellom og ordinære klasser, i nærheten av Moss
  • Søndag: Smaaleneneløpet med Norgescup lang og ordinære klasser, Kjølen

Husk påmelding i Eventor før midnatt mandag 20. april

Alle dager: Faste økter

Klubben har hele fem økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.