Aktiviteter uke 18

Denne uka har Hedrum OL løp ved Kvelde i vårcupen, det er KM sprint på Stathelle og 10-Mila nord for Stockholm. Klubbens treningsløp torsdag går i terrenget ved Ulfsbakk.

Tirsdag: Vårcupens fjerde løp

Hedrum OL arrangerer vårcupens fjerde løp fra Kvelde sentrum på Brattåskartet. Løpet er flytta hit på grunn av for mye snø i det opprinnelige terrenget. Påmelding i Eventor.

Veien er merka fra krysset ved Esso-stasjonen i Kvelde. Start mellom klokka 17:30 og 19:00. Påmeldingsfrist mandag 29/4 klokka 23:59.
Meld dere på i Eventor, men om du ikke får det til er det mulig å etteranmelde seg på løpet.

Onsdag (1.mai): KM sprint for Vestfold og Telemark

Info og påmelding til KM-sprint finner du her
Arena på Croftholmen videregående skole i Stathelle. Merket fra avkjøringen fra f.v.352 mot Langesund.
Start kl. 12:00.

Torsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp er i terrenget ved Ulfsbakk med start fra parkeringen på Ingri, start fra klokka 18:00. Det er merket fra Sky skole.

Fersk oppdatering fra løypelegger og ansvarlig Jørgen Frøyd:

Treningsløpet 2/5-13 i Ulfsbakk-området.
Løypene er klare, og forholdene i dette terrenget kan knapt bli bedre enn det er nå / i dag! Det er tilnærmet bart (snø og is) – omtrent bare C- og N-løpere som kommer borti noe snø og is (på stier).

Det er jo ingen undervegetasjon nå, og heller ikke noe løv på trærne, som kommer i løpet av et par uker. Det er 4 ulike løyper (2 med A-nivå, 1 C-løype og 1 nybegynnerløype). Den lengste A-løypen er på cirka 6,3 km, mens kortløypen måler cirka 4,0 km. C-løypen er på cirka 3,0 km, mens N-løypen har en løypelengde på cirka 1,9 km.

treningslop-post-2013-05-02
Det er generelt hengende EKT-enheter (på eller like ved postskjermen), men det er også vanlige stemplingsbukker på enkelte poster.

Det er cirka 350 meter til start fra arena/mål – retning øst/nordøst fra sasmlingsplass. Parkering er den offentlige P-plassen på Ingeri, som er cirka 600 meter vest for Sky skole.

Ta med brikke og penn. Denne gang tegner du postene selv på blankt kart.

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Løyper for alt fra nybegynnere til erfarne! Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer. Nybegynnere får låne kompass og brikke.

Fredag: Avreise 10-Mila fra Farriseidet kl. 9:00

Larvik OK stiller eget ungdomslag i 10-Mila i år. Årets store stafett går i Upplands-Bro nord for Stockholm lørdag og søndag. Ungdomslaget starter lørdag kl. 11:30. Her kan du følge med Live på nettet:

http:www.10mila.se

Videre skal Julie løpe for et felles lag med Sandefjord, og Per Olav løper trolig på et felles herrelag for Vestfold/Telemark-klubbene.