Aktiviteter uke 18

Fullt program også uka som kommer! Mandag er det medlemsmøte, tirsdag er det vårcup, onsdag er treningsløpsdag og på torsdag går den etterlengta bomtesten av stabelen. På lørdag tar vi sikte på 15-stafetten i Oslo, gøy for store og små! På søndag går Hedrumløpet fra Verningen. Og sånn ellers er det faste økter og turorientering å pusle med.
P9280328
De to foregående helgene har en rekke løpere fra klubben dratt over på andre sida av fjorden for løp i Østfold og Kolbotn, men denne uka holder vi oss på rett side av fjorden – sånn bortsett fra 15-stafetten i Østmarka utafor Oslo.

Mandag: Medlemsmøte

Mandag 27. april kl 18 samles vi på klubbhuset for et medlemsmøte der viktig informasjon i forbindelse med Hovedløpet 2015 er hovedtema. Det er derfor viktig at du møter opp! HL-logo

Tirsdag: Vestfold vårcup #3

Stokke IL arrangerer det tredje løpet i cupen tirsdag 28. april på Holtemyra. Parkering ved Gjennestad skole, merka avkjøring fra Fv 522 Stokke ravei. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00.

LOK har felles avreise fra klokka 17:30 fra pendlerplassen på Bommestad (den vestre).

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp onsdag 29. april har arena ved hoppbakken i Bjørndalen (Brattlibakken). Vi merker fra Gamle Kongevei v/Månejordet. Start klokka 18:00.

Vi har 4 løyper (A-lang, A-kort, C og N). Arrangører er Rolf Gjølberg og Kari Berg. Møt opp alle som en!

Torsdag: Bomtesten

Oppmøte på klubbhuset torsdag 30. april klokka 18:00 for den kjente og kjære bomtesten til Salsås.

Start fra den gamle bommen v/Tanumsaga og mål på utsiktspunktet på Salsås. Vi løper rolig hjem igjen til klubbhuset. Vel møtt for å teste deg mot dine gamle tider på denne testen!

Lørdag: 15-stafetten

Lørdag 2. mai går 15-stafetten av stabelen på Ellingsrud, her tar klubben sikte på å stille lag! Per Olav jobber med den siste kaballegginga, det er mye som skal gå opp. Det kan du se fra oppsettet i innbydelsen her.

Mer informasjon om oppmøte for samkjøring kommer. Meld fra til Per Olav om du ønsker å løpe og/eller stiller deg til disposisjon for klubben som reserve, det kan jo fort skje at noen av de 15 på laget tråkker over eller noe sånt i løpet av uka.

Søndag: Hedrumløpet

Hedrumløpet går fra Verningen på søndag 3. mai, første start klokka 11:00. Så får vi se om det blir like mange høydemetre i år som i fjor!

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.