Aktiviteter uke 23

Atter ei uke med fullt opplegg. Vårcup, intervalltrening, dugnad for loppemarked og klubbmesterskap sprint. O-troll-leir i helga. På søndag går KM mellomdistanse i Bø, som også er første løp i MOT.TV-cupen. Og har du tid til overs ligger det ei ny økt ute helt syd i Vestmarka, samt at kurveøkta fra Rømminga fortsatt ligger ute.

Larvik OK fikk ikke kabalen til å gå opp når det gjaldt 15-stafetten på lørdag som kommer, vi får håpe på bedre lykke neste år.

Tirsdag: Vårcupens åttende løp

Løp nummer åtte i vårcupen arrangeres av Sande sportsklubb tirsdag 4/6. Løpet er mellomdistanse og går fra lysløypa på Vestskogen, merka fra jernbanestasjonen. Start mellom klokka 17:30 og 19:00.

Påmelding i Eventor innen mandag 3/6 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet om nødvendig).

Onsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening med oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 5/6 klokka 18:00. Denne gangen er det åttær’n som står på tapetet, denne intervallen er kupert og går både på sti og grus. Det er joggesko som gjelder. Drikke kan være kjekt i pausene. Vel møtt for alle som ønsker å skjerpe formen!

Onsdag: Dugnad loppemarked

For dem som ikke løper intervaller er en velkommen til dugnad onsdag 5/5 klokka 18:00 på Flaggfabrikken på Bakkane. Her skal vi gå gjennom, sortere og ordne med de loppene som allerede er samla inn. Klubbens loppemarked blei som kjent utsatt til høsten (august/september), og flere lopper må samles inn før den tid.

Torsdag: Treningsløp – Klubbmesterskap sprint

Denne uka står klubbmesterskapet i sprint på programmet torsdag 6/6 klokka 18:00. Møt opp i Indre havn/Skottebrygga, løpet går på Tollerodden-kartet.

Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer.

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Helga: O-troll-leir og KM mellomdistanse

Denne helga drar vi til Telemark! KM mellomdistanse og første løp i MOT.TV-cupen går på søndag, påmelding i Eventor innen tirsdag 4/6 klokka 23:59.

For klubbens yngre er det o-troll-leir i Lunde lørdag og søndag, med deltagelse på løpet i Bø. Mer informasjon her.

Når som helst: Økter i Vestmarka

Det ligger ei 6 km-løype ute helt syd i Vestmarka. Denne kan fint deles i to om en ønsker, ei runde med start fra Eika (Kilen) og ei runde med start fra E18-undergangen i Vestmarkaveien.

Merk at kurveøkta med start fra Rømminga ligger fortsatt ute.

Per Olav kan kontaktes om du ønsker kart, han har også hengt et antall kart til begge øktene på klubbhuset.