Aktiviteter uke 24

Det går mot sommer og siste løp i vårcupen går av stabelen fra Borgen på tirsdag. Onsdag er det den tøffe Tutvedt-intervallen som står på tapetet. Siste treningsløp før sommeren – med fellesstart! – og sommeravslutning på torsdag, vi håper været holder til grilling etterpå. I helga drar vi til Stokke for Midtsommerløpene og ungdommene til «Camp Stokke».

Husk at påmeldingsfrist for både Midtsommerløpene i Stokke (15. og 16. juni) og O-festivalen i Kristiansand – som inkluderer sprint i Dyreparkern – (21. – 23. juni) går ut mandag 10/6 klokka 23:59. Løp til Eventor!

Tirsdag: Vårcupens niende og siste løp

Lardal OL arrangerer det niende og siste løpet i Vestfold vårcup – «Børjagampen – tirsdag 11/6. Løpet er mellomdistanse og har samlingsplass ved Borgen skiarena. Det blir premieutdeling og en sosial avslutning for vårcupen denne kvelden. Start mellom klokka 17:30 og 19:00.

Påmelding i Eventor innen mandag 10/6 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet om nødvendig).

Onsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening med oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 12/6 klokka 18:00. Vi løper Tutvedt-intervallen. Dette er en terrengrunde både med motbakke, flatt og utforbakke. Velg o-sko i dag. Drikke kan være kjekt i pausene. Vel møtt for alle som ønsker å skjerpe formen!

Torsdag: Treningsløp og sommeravslutning

Ukas treningsløp er på Halsen og Oterøya torsdag 13/6 klokka 18:00, oppmøte på parkeringa ved Oterøya. Peder Rauan og Asbjørn Roe arrangerer vårens siste treningsløp. Denne uka har vi fellesstart rett etter klokka 18:00. Det er mulig å starte aleine for dem som ønsker det.

Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer.

Siden dette er siste treningsløp før sommeren, blir det en sommeravslutning med grillmat og drikke etter løpet. NB! Værforbehold, men vi håper værmeldinga endrer seg til det bedre!

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Helga: Midtsommerløpene og Camp Stokke

Midtsommerløpene går fra Storås skistadion med skogsprint på lørdag og mellomdistanse på søndag, mer informasjon på løpets sider her. Påmelding på Eventor innen mandag 10/6 klokka 23:50.

MOT.TV-ungdommene i aldersgruppa 13-16 er invitert av Stokke IL til «Camp Stokke», fra LOK deltar 8 ungdommer på dette innholdsrike og sosiale opplegget med base på Gjennestad gartnerskole. Dette blir gøy og lærerikt, og ekstra nyttig for dem som skal delta på Hovedløpet og OLL i Sandefjord seinere i sommer.

Oppmøte ved crossbutikken på Eidet klokka 16:15 for dem som skal bortover. Vi trenger en bil i tillegg til «Skodaen til Kristensen/Vik Olsen» for å få med alle bortover!

Når som helst: Økter i Vestmarka

Det ligger ei 6 km-løype ute helt syd i Vestmarka. Denne kan fint deles i to om en ønsker, ei runde med start fra Eika (Kilen) og ei runde med start fra E18-undergangen i Vestmarkaveien. Kurveøkta med start fra Rømminga ligger også fortsatt ute.

Per Olav kan kontaktes om du ønsker kart, han har også hengt et antall kart til begge øktene på klubbhuset.