Aktiviteter uke 25

Mange strabaser for LOKere i både Stokke og i Finland denne helga, men ei ny uke er her med siste løp i vårcupen fra Kaldnesbanen på tirsdag og sommeravslutning etter onsdagens treningsløp på Rakke. På lørdag er Drangedalsløpet verdt å merke seg. Tre fine økter henger ute og kan tas når det passer.

LOK stilte med både dame- og herrelag under Jukola øst i Finland denne helga, her dro damelaget til med ny klubbrekord: En solid 45. plass – av rundt 1200 lag – etter imponerende god innsats av løperne. Herrelaget havna på en 476. plass blant drøyt 1600 lag.

MOT.TV-ungdommen har hatt det både sosialt og lærerikt på Camp Stokke. Både ungdommene og andre klubbmedlemmer gjorde en god innsats under Midtsommerløpa både lørdag og søndag.

Tirsdag: Vestfold vårcup #10 med sosial avslutning

OTO står for det tiende og siste løpet i vårcupen tirsdag 17. juni på Kaldnesbanen, merka fra Kanalbrua i Tønsberg. Fri start mellom 17:30-19:00. Påmeldingsfristen har gått ut, men ingen grunn til å fortvile – det er mulig å etteranmelde seg på samlingsplass.

Innbydelsen til vårcupen med oversikt over alle løpa finner du her.

Onsdag: Treningsløpet med sommeravslutning

Vel møtt til sommeravslutning med påfølgende grilling. Oppmøte på 3-kanten på Rakke onsdag 18. juni klokka 18:00. Det blir tilbud om følgende klasser: A-lang, A-kort, C og N. Vel møtt til trening og hygge med klubbens medlemmer!

Se mer informasjon og oversikt over treningsløpa på onsdagene her.

Lørdag: Drangedalsløpet

Drangedal OL arrangerer Drangedalsløpet lørdag 21. juni med første start klokka 13:00. Arrangørene lokker med nyrevidert utgave av kartet Sandvann. Middels kupert skogsterreng, litt lyng, lysløype og stier. Ca 200m til start. Gratis parkering ved arena. Merka fra E18 i Sannidal, kvarters kjøring fra E18.

Så om du ikke har finni på rare ting som å skulle sykle fra Indre havn eller løpe opp-og-ned Pinås; meld deg på i Eventor innen onsdag 18. juni klokka 23:59.

Når som helst: Faste økter

  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økten er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økten er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypen. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1.7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Vestmarka syd – “inni ringen” fra Brattlibakken. 23 poster merka med småskjermer fordelt på 3 sløyfer.

Det ligger kart til øktene på klubbhuset.