Aktiviteter uke 25

Til uka kan dere piffe opp formen på tirsdagens intervalltrening i Bøkeskogen, kjekt når en drar på O-festivalen til helga eller andre løp utover sommeren. Siden klubbens treningsløp har sommerferie er anledninga inne til å prøve de to øktene som fortsatt henger ute.

Tirsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening med oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 18/6 klokka 18:00. Myra-runda, flate lange intervaller der joggesko passer greit. Drikke er kjekt i pausene. Vel møtt for alle som ønsker å skjerpe formen!

Planen er å kjøre intervalltreninger på tirsdagene utover sommeren.

Når som helst: Økter i Vestmarka

Det ligger ei 6 km-løype ute helt syd i Vestmarka. Denne kan fint deles i to om en ønsker, ei runde med start fra Eika (Kilen) og ei runde med start fra E18-undergangen i Vestmarkaveien. Ligger ute over sommeren.

Kurveøkta med start fra Rømminga ligger fortsatt ute og tas først inn 1. august.

Per Olav kan kontaktes om du ønsker kart, han har også hengt et antall kart til begge øktene på klubbhuset.

Helga: O-festivalen

O-festivalen går av stabelen i Kristiansand med sprint i Dyreparken på fredag, mellomdistanse på lørdag og langdistanse med det en har igjen av krefter på søndag. Det er ikke klubbtur denne gangen, men 15-16 mennesker deltar fra klubben. Og for dem som angrer; det er mulig å etteranmelde seg eller løpe direkteløyper – se PM for O-festivalen. (Kristensen/Vik Olsen tar med flagget vårt og klubbtelt i tilfelle regn.)