Aktiviteter uke 26

Denne uka står i O-festivalens tegn, som går av stabelen på Norefjell i helga. Klubbens ungdommer skal oppover til Sannidal, der juniorene står for et sosialt og sportslig opplegg. De faste øktene kan tas når det passer.

Greit å merke seg at påmeldingsfristen til Sørlandsgaloppen på Evjemoen går ut tirsdag 24. juni.

Det er også mulig å hjelpe klubben til å tjene gode penger ved å dele ut Hyttemagasinet, se informasjon som allerede er lagt ut her.

Tirsdag – onsdag: Ungdomstur

Juniorene står for opplegget og har invitert ungdommene i klubben med på tur til Sannidal, der blir garantert en god miks av trening og sosialt samvær. Avreise på tirsdags morgen.

Torsdag: Ungdomsopplegg og Heyerdahl-runde

Se informasjon lagt ut tidligere:

Helga: O-festivalen

O-festivalen går i år på Norefjell, en fin mulighet til å løpe i fjellterreng og nyte utsikten sånn når en løfter blikket fra kartet! Sprint på fredag, mellomdistanse på lørdag og en avsluttende langdistanse på søndag.

Etteranmeldingsfristen er ute, men det er mulig å melde seg på i direkte-klassene og N-åpen om fristelsen blir for stor. All informasjon en trenger finnes på O-festivalens hjemmeside her.

LOK har felles overnatting på Norefri, se tidligere informasjon her. Informasjon om overnatting og bespisning her.

Når som helst: Faste økter

Merk at økta som har liggi ute fra Brattlibakken («inni ringen») tas inn i løpet av uka.

  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de to andre øktene ligger på klubbhuset.