Aktiviteter uke 26

Velkommen til tirsdagens intervalltrening i Bøkeskogen, til noe Per Olav kaller «strykejernet». Greit med god form til løpa utover sommeren. 3000-metertesten er skyvi til neste uke. Siden klubbens treningsløp har sommerferie er anledninga inne til å prøve de to øktene som fortsatt henger ute.

Helga som var hadde en rekke av klubbens medlemmer ei spennende, våt, morsom og utfordrende helg i Kristiansand. Med sprint i Dyreparken på fredag og «vanlige skauløp» på lørdag og søndag. Julie sprang virkelig bra i eliteklassen sin. Hun starta på 11. plass i jaktstarten på søndagens langdistanse og avanserte til 2. plass. Gratulerer!

Tirsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening med oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 25/6 klokka 18:00. Ei runde Per Olav har kalt «strykejernet» med start fra scenen på Festplassen. Flate intervaller. Joggesko passer greit. Drikke er kjekt i pausene. Vel møtt for alle som ønsker å skjerpe formen!

Neste uke blir det 3000-metertest på Lovisenlund, det passer jo greit siden de fleste i klubben ser ut til å hoppe over «O-land» i Oppland helga som kommer.

Planen er å kjøre intervalltreninger på tirsdagene utover sommeren.