Aktiviteter uke 3

Møt opp på Tollerodden for intervalltrening tirsdag og herlige intervaller i bakkebyen. Vinter-Jukola onsdag går på Heistad. Torsdag er det tid for langtur, denne gangen ute på Rakke for å unngå snøen. Søndagsturen kan du ta med kart og kompass på STIF-treninga fra Helgerød skole.

Tirsdag: Intervaller

Snø og is gjør at det tirsdag 16. januar klokka 18:00 igjen blir oppmøte for intervaller på parkeringa ved Skottebrygga. Planen er bakkeintervaller opp mot sentrum. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #12

POL arrangerer ukas nattløp på Heistad onsdag 17. januar. Veien er merka fra fv. 354 Breviksveien. POL har lova innendørs arena på Heistadpuben, se informasjon fra Thore Kornmo på FB her.

Langløypa får oppleve en helt ny del av terrenget. Alle avslutter med ei kilometers sprintløype. Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Vi har felles avreise fra Spar på Eidet klokka 17:30, så kan vi samkjøre som best vi kan. Oppmøte på arena 18:00 og fellesstartene går fra 18:30.

Torsdag: Rolig langtur

Denne uka går langturen på Rakke! Møt opp ved 3-kanten på Rakke torsdag 18. januar klokka 18:00. Turen går på Rakke siden det her er betraktelig mindre snø enn rundt klubbhuset. Turen er tenkt rundt 1:15 eller deromkring. Lad lykt og bli med her også!

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går fra Helgerød skole i Sandefjord søndag 21. januar. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.