Aktiviteter uke 31

Hetebølge eller ei, løpe skal vi – med eller uten kart og kompass. Sprint fra torvet på tirsdag og intervaller på Brunla onsdag. Bli med! Ellers har vi en rekke faste økter ute som kan tas morra og kveld.

Tirsdag: Sprint fra torvet

Møt opp på torvet tirsdag 29. juli, fristart fra 18:30 – 19:30. Se Facebook-arrangementet her. Velkommen til en spennende sprint med mange sprinttekniske utfordringer i bymiljø. Det blir EKT og løse postbeskrivelser. Løypen er 2,1km og har 16 poster. Du er god o-teknisk om du klarer å ligge på forskudd hele løypen…

Om løpere fra andre klubber kommer, er det fint om dere melder fra på dette Facebook-arrangementet. Eller send melding til Per Olav på 41 300 777.

PM for sprinten ligger her.

Onsdag: Intervaller

Møt opp på Rema 1000 på Solli/Holmejordetveien onsdag 30. juli klokka 18:30. Vi skal til gravfeltet på Brunla og løpe intervaller rundt åsen. En typisk sommerøkt og husk drikke!

Når som helst: Faste økter

Disse øktene ute:

  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • Vindfjell – 5,6 km med 17 poster og har gode kuttemuligheter. Dette er et flott terreng med åpen granskog og spesielt egnet til kompasskurs. En genial økt for å forberede seg til HLY-langdistansen i Trønderland. PM med beskrivelse av økta og veien fram finner du her.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.