Aktiviteter uke 35

Larvik OK arrangerer høstcupen på tirsdag, på onsdag har vi klubbmesterskap langdistanse fra klubbhuset med grilling og sosialt etterpå. På torsdag er det mulig å løpe karuselløp i Skien. Klubbovernatting i forbindelse med KM langdistanse og stafett i helga. Og om du ikke har fått løpt gjennom dem, så ligger fortsatt flere faste økter ute.

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Larvik OK arrangerer høstcup tirsdag 26. august fra Tjølling travbane. Jørgen er løpsleder og Peder legger løypene. Fri start mellom klokka 17:00 – 18:30.

Fra klubbmesterskapet 2011
Fra klubbmesterskapet 2011

Onsdag: Klubbmesterskap langdistanse

Onsdag 27. august er det klubbmesterskap langdistanse fra klubbhuset vårt med grilling etterpå. Fri start mellom 18:01 og 18:30. Påmelding ved oppmøte på klubbhuset før start. Familien Fremstad står for løypene.

Vanlig klassefordeling, men nå også med C-løypevariant for H/D 13-16C. Kartet er Ulfsbakk i 1:7500, 5m ekvidistanse.

Vel møtt til en hyggelig seanse med løping og sosialt samvær!

Torsdag: Grenlandskarusellen #10

Karuselløpet går torsdag 28. august fra Skien fritidspark. Et mellomdistanseløp denne gangen også. Fri start fra klokka 18:00.

Helga: KM langdistanse og stafett med klubbovernatting

KM langdistanse går lørdag 30/8 på kartet Vatnar 200-300 m.o.h. Området er ikke tidligere brukt til o-løp. Samlingsplass på Vatnar leirsted 12 km nord for Bø. Det er 24 påmeldte fra klubben, men etteranmelding er mulig innen fredag kveld.

KM stafett går av stabelen dagen etter på kartet Reshjem 400-500 m.o.h. Samlingsplass på Grønkjær skiarena 10 km vest for Notodden.

Klubben har overnatting på Bø camping lørdag – søndag, se nærmere informasjon her.

Felles oppmøte på parkeringa utafor Bølgen lørdag 30/8, med avreise klokka 10:30. Så ordner vi samkjøringskabalen for de fleste der. De som har seint starttid lørdag vil nok ønske å dra seinere oppover, ring også Per Olav (mobil 4130 0777) om du ønsker noen å sitte på med med seinere starttid f.eks.

Når som helst: Faste økter

Disse øktene, med varierende momenter og fokus har klubben hengende ute:

  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • Vindfjell – 5,6 km med 17 poster og har gode kuttemuligheter. Dette er et flott terreng med åpen granskog og spesielt egnet til kompasskurs. En genial økt for å forberede seg til HLY-langdistansen i Trønderland. PM med beskrivelse av økta og veien fram finner du her.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.