Aktiviteter uke 35

Høysesong på o-fronten: Tettpakka program denne uka. Høstcup i Sandefjord tirsdag, intervalltrening i Bøkeskogen onsdag, opprydding etter loppemarked onsdag, Klubbmesterskap og sosialt på torsdag og kretsmesterskap langdistanse og stafett i helga. I tillegg er ei ny økt ute på Vindfjell. Bli med på så mye du orker og vil!

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Ukas løp i Vestfold høstcup går av stabelen i Sandefjord tirsdag 27/8. Et mellomdistanseløp på det nye Klaveneskartet. Samlingsplass på Runars nye skiarena i Hemsgata (merket fra Kiwi på Lasken). Start mellom 17:00 og 18:30.

Søndag kveld er vi allerede 17 stykker påmeldt fra klubben, men dere andre kan melde dere på i Eventor her innen mandag 26/8 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet om nødvendig).

Onsdag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 28. august klokka 18:00. Korte 300m-intervaller, der det passer med joggesko. Ei flaske med vann kan være lurt.

Onsdag: Opprydding etter loppemarked

De som ikke stiller til intervalltrening må veldig gjerne møte til opprydding etter loppemarkedet, det trengs folk! Møt opp onsdag 28. august klokka 18:00 i hallen ved Flaggfabrikken på Bakkane.

Torsdag: Klubbmesterskap

Klubbmesterskap der alle klubbens medlemmer ønskes velkommen til å løpe og å ha det sosialt etterpå. Ser mer informasjon her. (Eget PM legges ut). Start mellom 18:00-18.30. Det er 1,3km til start.

Lørdag: KM langdistanse og stafett på Hajern

På lørdag arrangeres kretsmesterskap langdistanse på Hajern. Meld dere på i Eventor her.

På søndag går kretsmesterskapet i stafett av stabelen, her prøver klubben å stille så mange lag som bare mulig. Bli med! Se egen sak om dette her, samt en Facebook-hendelse du bør slenge deg med i her.

Når som helst: Faste økter

Klubben tilbyr nå ei ny økt på Vindfjell. Økta er 5,8 km og har 18 poster. Det henger merkebånd på postene.

Gjerstadøkta er tatt inn og Gopledalsøkten tas inn denne uka.