Aktiviteter uke 36

Vel tilbake fra flott klubbtur og KM i Bø/Notodden, som var både vilt, vakkert og rått – veldig rått, er det på tide å planlegge uka som kommer. Høstcup på Østerøya tirsdag, første utgave av Salsås opp på onsdag. Torsdag er det mulig å løpe ei økt eller langtur fra klubbhuset eller dra til Grenland for karuselløp. I helga er det NM-helg i Trønderland og Veteranmesterskap i Lillehammer. Husk også at flere faste økter henger ute!

Tirsdag: Vestfold høstcup #3

Sandefjord OK arrangerer tredje løpet høstcupen fra Flautangen på Østerøya tirsdag 2. september. Fri start mellom klokka 17:00 – 18:30.

Onsdag: Salsås opp!

SOOnsdag 3. september er det klubbens eget motbakkeløp går av stabelen! Larviks første motbakkeløp. Her lar du kart og kompass ligge hjemme. Vi oppfordrer klubbens medlemmer til å bli med, uavhengig av alder og løpeform. Klubbens løpere starter gratis, se informasjon her.

Fellesstart fra Batteristranda klokka 18:00 for klasser med tidtaking, mens trimklassen har fri start mellom 17:00 og 17:50.

Bli med og skap blest om løpet i år! Dette skal bli en tradisjon.

Torsdag: O-teknisk økt eller langtur

Oppmøte på klubbhuset torsdag 4. september klokka 18:00 for o-teknisk trening eller langtur fra klubbhuset vårt.

A-løypene fra klubbmesterskapet ligger ute ennå og kart ligger i klubbhuset, dermed har de som ikke fikk deltatt på klubbmesterskapet sjansen til å bryne seg. Skjermene er tatt inn, men det er merkeband på postene.

De som løp klubbmesterskapet har sjansen til å piffe opp løpeformen med en rolig langtur fra klubbhuset.

Torsdag: Grenlandskarusellen #11

POL arrangerer dette karuselløpet torsdag 4. september på Geiteryggen-kartet, frammøte lang Voldsveien. Et mellomdistanseløp denne gangen også. Fri start fra klokka 18:00.

Helga: NM-natt, O-idol, Norgescup og NM-stafett junior

Per Olav og en rekke av klubbens juniorer/ungdommer drar oppover til Trønderland på fredag, nærmere bestemt Klæbu. Der er det NM-natt på fredag, O-idol og norgescup mellomdistanse senior/junior på lørdag og NM-stafett junior på søndag. Vi stiller lag både i H17-20 og D17-20 i NM-stafett. Gutta starter 10:00, og jentene 11:00.

Helga: Veteranmesterskapet

Det er også påmeldte fra klubben på Veteranmesterskapet i Lillehammer OKs regi. Tre løp hver dag i helga. Ordinær påmeldingsfrist har gått ut, men etteranmeldings mulig på Eventor innen torsdag 4 september klokken 16:00:

Når som helst: Faste økter

Økta på Vindfjell tas inn en av dagene, men som nevnt over henger A-løypene fra klubbmesterskapet i forrige uke ute (med merkeband på postene). I tillegg har klubben disse øktene, med varierende momenter og fokus hengende ute:

  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.