Aktiviteter uke 39

Høsten er her og det er fram med hodelyktene, første løp i nattcupen på tirsdag. Intervaller på onsdag og høstens siste treningsløp er sprint i Stavern på torsdag. Lørdag er det tid for blåbærsuppe og Blåbærløpet. Men ukas høydepunkt er sprintstafetten med prøve-NM i Rekkeviksbukta på søndag! Dette blir fart og spenning.

Tirsdag: Vestfold nattcup #1

Mørkere ute nå om kveldene, dermed er det tid for første løp i Vestfold nattcup som arrangeres av Hedrum OL tirsdag 24/9. Mellomdistanse på Brattås-kartet med oppmøte på Kvelde skole. Start mellom klokka 20 og 21 (eventuelt litt seinere om det ikke har blitt mørkt).

Onsdag: Intervalltrening

Oppmøte på klubbhuset onsdag 25/9 klokka 18:00. Da står runda på Bordbergåsen på planen. Her kan en med fordel stille i o-sko og gjerne ta med ei drikkeflaske.

Torsdag: Treningsløp

Høstens siste treningsløp er det Anders, Jens-Didrik, Marius og Tobias som har ansvaret for torsdag 26/9. Start klokka 18:00. Denne gangen er det parkering og start ved Stavernhallen. Løypene går på sprintkart og er noe kortere enn vanlig. Det vil være kort og lang A-løype, ei C-løype og N-løype. Møt opp, sprint er gøy!

Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer. Mer informasjon om de ukentlige treningene her.

Lørdag: Blåbærløpet m/MOT.TV-cup

Blåbærløpet går av stabelen på lørdag 28/9 med samlingsplass ved Tømmerholtbanen, Nøtterøy. Påmelding i Eventor innen tirsdag 24/9 klokka 23:59. Blåbærløpet inngår også i MOT.TV-cupen.

Lørdag og søndag: Rigging til Sprintstafetten

Ole Edvard setter sikkert pris på alle som har anledning til å hjelpe til med rigging til Sprintstafetten i Rekkeviksbukta. Oppmøte klokka 14:00 på lørdag 28/9. Det er nok også behov for noe rigging og klargjøring på søndag morran.

Søndag: Sprintstafett m/innlagt prøve-NM

På søndag 29/9 arrangerer klubben sprintstafetten m/prøve NM på Rekkevik, følg med på sprintstafettens egne websider for oppdatert informsjon.

LOK stiller med flere lag og håper på så mange lag som mulig i de yngre klassene!

Ta inn faste økter

Frivillige til å ta inn de faste øktene vi har ute på Vindfjell og Aske kan ta kontakt med Per Olav.