Aktiviteter uke 41

Høstferien er endelig over! Nå er det bare å lade huelykta og bli med på nattcupløp på Fossnes på tirsdag. Tanumåsen Grand Prix går av stabelen onsdag med både o-økt, pølser, kake og moro. Langtur fra klubbhuset på torsdag og på lørdag er det Marummila. Ny fast økt fra Ingri i tillegg til flere som har hengt ute en stund.

Tirsdag: Vestfold nattcup #1

Arnadal IL arrangerer der første nattløpet tirsdag 7. oktober, som er en mellomdistanse fra Fossnes. Veien er merka fra E-18, avkjøring 39 mot Arnadal. Start mellom 20-21. Her er det bare å lade lykta og melde seg på!

Onsdag: Tanumåsen Grand Prix

Oppmøte på klubbhuset onsdag 8. oktober klokka 18:00. Først er det orientering, deretter tikampøvelse og så tid for pølser, kaker og kos.

Vi løper samla til start ved Flaggfabrikken (ca. 10min). Løypa er med EKT og er 2,2km med 11 poster. Kartet er fra 1988, men har bra kurvebilde og punktdetaljer slik at dette fungerer om dere ikke tenker på det grønne.

NB! Blir det dårlig vær, kan det være lurt med litt lys på hodet slik at du får lest kartet.

Etter økta blir det en 10-kamp (for ungdommen, i alle fall) og servering av pølser og kaker på klubbhuset. Vel møtt!

Torsdag: Langtur

Langtur fra klubbhuset torsdag 9. oktober klokka 18:00. Vi deler oss i 2 grupper etter 15-20 minutter felles oppvarming. Den «kjappe gruppen» løper mer i terrenget og lengre tur (ca. 1.30). Den andre gruppen løper litt roligere og mer på stier (ca. 1.10).

Det kan være behov for lykt på slutten av økten, spesielt for den «kjappe gruppen».

Søndag: Marummila

Det tradisjonsrike løpet går av stabelen søndag 12. oktober. Fra Larvik kan vi kjøre inn ved Rødbøl skole mot Furustad. Arena: MC-klubben like ved Istrehågan. Parkering nær arena.
MOT.TV-logo
Marummila er finaleløpet i MOT.TV-cupen 2014, dette blir spennende!

  • Fellesstart 10 km kl. 11:00.
  • Fellesstart 5 km kl. 11:15.
  • Klassevise fellesstarter i MOT.TV-cup-avslutninga fra kl. 11:30.

Bli med, dette er også en fin oppvarming til Blodslitet som går helga etter! Se mer her.

Når som helst: Faste økter

«Inni-ringen» fra Ingri er ei ny økt som henger ute, mens løypene fra klubbmesterskapet tas inn denne uka. Klubben har nå disse øktene, med varierende momenter og fokus hengende ute:

  • Inni-ringen fra Ingri – Løypa er på 2 km med 10 poster med store skjermer. Fokus på inni-ringen sånn o-teknisk. Det er litt å løpe til start/mål ute på Tildremyr.
  • Karls økt fra klubbhuset – Har ei runde på Bordbergåsen, og ei fra Salsås. Merkebånd på postene.
  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • Kurveøkt-utfordringen Ingri – Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.

Kart til øktene ligger på klubbhuset.