Aktiviteter uke 42

Denne uka står i Blodslitets tegn, med klubbtur på fredag og så braker det som vel er høstens vakreste o-eventyr løs lørdag formiddag. Vi har langtur fra klubbhuset på torsdag, der en kan sjekke om kroppen virker. Bruk den lyse tida eller helga å jakte ned de stolpene du mangler av våre 125 stolper. Stolpene kan selvsagt tas med hodelykt også, for litt ekstre utfordring!

Torsdag: Langtur

Lad lykta og møt opp på klubbhuset torsdag 10. oktober for rolig langtur klokka 18:00. Dette er en fin treningsform, som er både nyttig for løpeformen og sosial sånn ellers.

Avhengig av hvem som stiller så løper vi mellom 1:00-1:15 og ved behov deler vi gruppa sånn at noen kan løpe lenger. De som skal løpe Blodslitet på lørdag tar fort ei noe kortere økt en vanlig. Etterpå er det mulig å dusje på klubbhuset.

Fredag og lørdag: Blodslitet

På lørdag går Blodslitet utafor Fredrikstad og klubben har som de siste åra også klubbtur i den forbindelse. Overnatting på Quality Hotel Sarpsborg med badeland og moro for store og små fredag–lørdag og så er det ut på postjakt lørdag formiddag.

25 deltakere på klubbturen og omtrent like mange skal ut å løpe. Fellesstartene går fra kl. 10:00.

Hver dag: Stolpejakt

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!

De faste øktene er tatt inn nå før elgjakta, nye kommer nok ut seinere i høst. Turorienteringa er slutt for i år.

Foto: Snorre Veggan