Aktiviteter uke 42

Denne uka er det Hjalmarkarusellen fra Fritidsparken i Skien på tirsdag, Blodslitet med klubbtur og greier fredag til lørdag og de som har krefter igjen kan ta søndagsturen som postjakt fra Holttun på STIF-treninga søndag.

Faste økter og turorientering er tatt inn, men stolper er det nok av!

Tirsdag: Hjalmarkarusellen #4

Det siste løpet i Skien OKs karusell går fra Fritidsparken tirsdag 17. oktober. Samlingsplassen er i bunn av Slalombakken.

Fri start fra klokka 16:30 til 17:00. Det blir jo fort mørkt!

Løyper: N på 1,2 km og B/C på 3,3 km.

Fredag-lørdag: Blodslitet med klubbtur

Vi blir hele 29 LOK-ere som skal løpe Blodslitet, det blir gøy! Kun et par stykker står over klubbturen med overnatting på hotell natt til lørdag og oppfeiting med buffet på en av Fjord Lines siste seilinger etter løpeslitet.

Søndag: STIF vintertrening #2

Martin Nauf & Co arrangerer søndagens treningsløp fra Holttun. Kartet heter Blåbæråsen og mange av oss jakta poster i omtrent det området under Høstgampen for en snau måned siden.

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på snaue 5 km og kort på ca 3 km, avhengig av terrengtype.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Alle de faste øktene er nå inne, men nye kommer sånn i desember!

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Sesongen er nå over og det er bare å glede seg til nye turer!