Aktiviteter uke 43

Denne uka starter med høstens dugnad på klubbhuset på mandag, test av løpeformen med 3000 m-test på Lovisenlund tirsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og i helga er det Skiensmila i Gulsetmarka lørdag og Høstløpet m/MOT.TV-cupfinale i Botnemarka søndag. Vel møtt! Husk også å jakte ned de stolpene du mangler av våre 125 stolper.

Huske å finne fram hodelykta folkens! Langtur på torsdag, men ikke minst første løp i sesongens utgave av Vinter-Jukola neste onsdag. Følg med på Facebook-gruppa her.

Mandag: Høstdugnad

Møt opp på klubbhuset mandag 21. oktober fra klokka 17:00. Høstens vaske- og ryddedugnad står for tur. Som alltid er det sånn at jo flere vi er, dess fortere og morsommere blir det!

Tirsdag: Tretusenmetertest

Møt opp på Lovisenlund, inne på banen tirsdag 22. oktober klokka 18:00. Det blir felles oppvarming i Bøkeskogen og på banen. Starten går omtrent klokka 18:30.

Det blir tidtaging med emiTag-brikker. Påmelding til Per Olav seinest mandag kveld. Oppgi emiTag-nummer om du har, hvis ikke får du låne ei brikke. (Veldig greit om Arne slipper punching av nye deltakere like før start, så meld dere på!)

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 24. oktober klokka 18:00 for rolig langtur med hodelykt. Dette er en fin treningsform, som er både nyttig for løpeformen og sosial sånn ellers. Dusjene venter på oss etter endt løpetur.

Avhengig av hvem som stiller så løper vi mellom 1:05-1:20 og ved behov deler vi gruppa sånn at noen kan løpe lenger. Ved behov deler vi oss underveis for at treninga skal passe for alle.

Lørdag: Skiensmila

Tradisjonen tro arrangerer Skien OK sitt langløp Skiensmila også i høst. Meld dere på og møt opp på Gulset lørdag 26. oktober.

Søndag: Høstløpet m/avslutning av MOT.TV-cupen

Botne SK arranger Høstløpet i Botnemarka søndag 27. oktober. Kartet er nyoppdatert og klart til dette løpet, som også er avslutninga av årets MOT.TV-cup med jaktstart og spenning.

Hver dag: Stolpejakt

De 125 stolpene står ute til langt utover høsten, ta dem sjøl og lur/lokk gjerne med en venn, kollega eller naboen på orientering … eh … stolpejakt!

De faste øktene er tatt inn nå før elgjakta, nye kommer nok ut seinere i høst. Turorienteringa er slutt for i år.