Aktiviteter uke 44

På tirsdag kan du prøve å perse på 3000 meter på Lovisenlund, onsdag må lykta lades før Vinter-Jukola fra Fokserød og så må lykta igjen lades før langturen fra klubbhuset på torsdag. Fire flotte åpne sprintøkter i Vestfold og Grenland fredag til søndag i regi av Camp Norway, er en gylden mulighet om du liker sprint! Lørdag formiddag går Høstgampen på Verningen. Siste mulighet til å registrere stolpebesøk er 1. november, hver stolpe er et lodd i trekninga på fine premier.

Tirsdag: Tretusenmetertest

Møt opp på Lovisenlund tirsdag 31. oktober klokka 18:00, da er det nemlig en ny mulighet til å teste løpeformen med en 3000-meter. Vi inviterer INTEAM og skiklubbene til ny dyst, dermed blir det mange å kive med og holde tempo sammen med. Vi trenger nok flere tidtakere, for dem som heller vil det.

Oppmøte er altså klokka 18:00 ved Lovisenlund for oppvarming i Bøkeskogen, etter det starter selve testen sånn omtrent klokka 18:30.

Onsdag: Vinter-Jukola #2

Sandefjord OK står for det andre løpet onsdag 1. november, denne gangen går løpet fra Fokserød. Oppmøte ved Lerduebanen på Fokserød vest. Du tar altså av mot Fokserød/Torp fra E18, men kjører over brua/E18 vestover.

Husk å sette lykta til lading!

Klubben har oppmøte på Bommestad pendlerplass (vest) for samkjøring klokka 17:40. Kjører du direkte er frammøte klokka 18:00 på Fokserød. Felles løping til start kl. 18:15 og fellesstartene går 18:30. Løyper: A-lang, A-kort og C.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 2. november klokka 18:00. Husk å ta med lykt! Vi starter sammen og deler oss etter ønska hastighet og lengde, sånn mellom 1:15 og 1:45 ut fra hva gruppe du velger. Dusj og garderober er tilgjengelig etterpå. Bli med på nyttig og sosial løpetur!

Helga: Åpne sprintøkter

Camp Norway-samlinga i regi av NOF besøker Vestfold og Grenland fredag 3. til søndag 5. november, det gir oss muligheten til å delta i fire ulike økter. Her er det bare å bli med, meld dere på så fort som mulig. Merk at lørdagens andre økt skjer i Larvik sentrum!

Lørdag: Høstgampen

Hedrum OL arrangerer Høstgampen lørdag 4. november er en mellomdistanse med individuell start på Verningenkartet. Fristart fra klokka 11:00 til 12:00, med minuttstart innafor hver løype.

Alle dager: Stolpejakt

Om du ikke har vært på stolpejakt eller har noen igjen, så haster det! Det står femti stolper ute, men besøk må registrers i løpet av 1. november. Det trekkes ut fin-fine premier og flere stolper betyr større vinnersjanse! En stolpe er nemlig ett lodd.

Tur-o og faste økter er nå tatt inn, men det kommer høst- og vinterøkter etter at elgjakta er over.