Aktiviteter uke 46

Denne uka er det Vinter-Jukola på Gulset onsdag (om ikke snøen spiller oss et puss) og STIF-trening fra Mokollen barnehage på søndag. Torsdag er det markering av O-festivalen på klubbhuset. Stolpene er nå på vei inn og en kan vente på julekalenderjakt når den tida kommer

På grunn av styremøte i klubben er det ikke intervalltrening denne uka og på grunn av markeringa av O-festivalen er det heller ikke langtur. Vi kommer sterkere tilbake på treningsfronten allerede i neste uke!

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Skien OK står for nattløpet denne uka med oppmøte på Vestre Gulset onsdag 13. november klokka 18:00. Veien er merka fra Gulsetringen. Starten er 300 m fra samlingsplass. Fellesstarter fra klokka 18:30.

Løyper: A-lang, A-kort og C-løype (som grenser til N).

Merk at det tas forbehold om for mye snø, avhengig av hvor mye nedbør som kommer mandag–onsdag og om det kommer som snø. Følg med på Eventor for oppdatering, som vil komme seinest onsdag klokka 12:00.

Vi avtaler eventuelt kjøring fra Kiwi, Farriseidet ved behov.

Torsdag: Markering O-festivalen 2019

Markering for alle funksjonærene under O-festivalen 2019 torsdag 14. november klokka 18:00 på klubbhuset.

Det blir spekemat fra slakter Abrahamsen med drikke til, samt kaffe, brus og kaker etterpå. Sånn ellers blir det sagt noen ord og det sosiale med prat over bordene vil være i høysetet!

  • Mer informasjon og påmeldingsfristen går ut i løpet av søndag 10. november.

Søndag: STIF-vintertrening #5

Ukas treningsløp går fra Mokollen barnehage søndag 17. november. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.