Aktiviteter uke 46

Uka starter med Myra-intervaller i Bøkeskauen på mandag. Deretter nattløp fra Roppestad på onsdag med samkjøring fra Bommestad for de som vil. Langturen er flytta til lørdag formiddag fra Stavernshallen. STIF-treninga fra Yxney langt ute på Østerøya på søndag.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 14. november klokka 19:00, da er det Myra-intervallen på programmet. Flat og drøye 600 meter lang. Ta med ei lita hodelykt om du har, da det er mørkt der vi krysser mellom hovedstiene.

Her kan alle møte opp uavhengig av form, vi deler oss opp i gjenger etterhvert – sånn som det passer. Det er også kuttemulighet, som gjør runda kortere. Andrine står for opplegget.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Hedrum OL arrangerer nattløp på Roppestad onsdag 16. november med oppmøte klokka 18:00. Felles avreise fra pendlerparkeringa langs Lågendalsveien på Bommestad klokka 17:30, for de som ønsker samkjøring.

Fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er mulig å starte individuelt fra klokka 18:00 om en ønsker det.

Det tilbys A-lang, -mellom og -kort, samt ei C-løype.

Lad lykta og bli med!

Lørdag: Langtur

De rolige langturene blir lagt om, fra mørke torsdager til lyse lørdager. Møt opp ved Stavernshallen lørdag 19. november klokka 11:00. Løpetur langs kyststien er planen. Fart og lengde tilpasses de oppmøtte, samt at en kan bryte av om en ønser en time eller nærmere halvannen times løping. Ingrid står for opplegget.

Disse turene er både nyttige for løpeformen og det sosiale!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF-treninga søndag 20. november går fra parkeringa på Yxney, så langt du kommer med bil utover på Østerøya.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene er nå henta inn på grunn av jakta. Det kommer nye økter seinere i høst.

Stolpene rundt Stavern/Rakke/Agnes og stolpene i Larviks sentrum/Tollerodden henger ute helt til nyttårsaften.