Aktiviteter uke 47

Alle muligheter til å polere både løpeformen og orienteringsteknikken også denne uka. Tirsdag er det fartsfylte intervaller i Bøkeskauen, onsdag nattløp i Bambleland og torsdag rolig langtur fra klubbhuset. På søndag arrangerer vår egen Helge Halvorsen STIF-treningsløpet fra travbanen i Tjølling, men den artige Poengjakta til POL er også et alternativ samme dag. Bli med, folkens!

Tirsdag: Intervaller

Frammøte ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 21. november klokka 18:00. «Strykejernet» står på programmet, en flat og fin intervall som innbyr til fart. Bra for løpeformen.

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Det er i Bambleland det skjer onsdag 22. november, med samlingsplass ved Rugtvedt skole. Veien er merka fra E-18 v/Lasses.

Klubben har felles avreise fra Spar Farriseidet 17:20. Kjører du direkte er frammøte klokka 18:00 på Rugtvedt skole. Felles løping til start i forkant av fellesstartene som går 18:30.

Løyper: A-lang, A-kort og C. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 23. november klokka 18:00. Vi løper langtur med lykt. Normalt løper vi en tur på 1:10-1:30. Men vi ser an hvem som kommer og om vi skal dele gruppa i to utfra lengde og fart. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset. Bli med en fin og sosial løpetur!

Søndag: STIFs vintertrening

Vår egen Helge Halvorsen arrangerer STIF-løp på Vittersøkartet søndag 26. november. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Løyper er på 4,2 km og 2,6km. Fine løyper! Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Søndag: Poengjakta

POL inviterer til et artig løp søndag 26. november. Finn fram o-skoa og kompasset og få med deg den tradisjonsrike Poengjakta, i år for 33. gang!! Oppsøk poster på kartet etter eget valg og sank flest mulig poeng i løpet av tiden du har til rådighet.

Arena er i Fritidsparken i Skien og veien er merka fra fv. 36. Frammøte seines 13:15 for fellesstarten som går rundt klokka 13:30.