Aktiviteter uke 52

Jula nærmer seg med stormskritt. Det er siste trening og juleavslutning på klubbhuset mandag. Fram til og med julaften blir det nye juleposter som du kan jakte på. På søndag går Tøffen av stabelen, her håper vi alle klubbens tøffinger melder seg på. Så får vi håpe jula bare blir akkurat sånn passe hvit i år!

Alle dager: Julekalender

Fram til julaften legges det ut kalenderposter daglig på ulike steder i Larvik, her kan det også vanke premier om en er heldig! Informasjon om opplegget finner du her. Postene vil også henge ute i romjula.

Ypperlig anledning til å dra med en kollega eller naboen på postjakt kanskje?

Mandag: Juleavslutning

Vel møtt til siste trening før jul på klubbhuset mandag 22. desember klokka 18:00. Vi kombinerer trening med påfølgende julepynting av klubbhuset og servering av mat og godteri. Det blir også minst en øvelse i 10-kampen.

Gi beskjed til Per Olav om du blir med på matopplegget etterpå. Slik at vi kan ordne nok mat.

Treningen blir intervaller på grusveien «Tanumveien» om forholdene er gode nok. Ta med både joggesko og sko med pigger, slik at du kan ta rett beslutning. Husk også refleksvest og nattlykt. Vi har en liten bonusøkt med 5 poster fra klubbhuset som du kan løpe om du vil.

Søndag: Tøffen

Søndag 28. desember går Tøffen av stabelen fra klubbhuset. Her er det bare å melde seg på! Fellesstart klokka 11:00 Tøffen (10km) og Tøffeln (5km). Fri start mellom 11:01 og 12:00 for klassene Tøfflus (3,5km) og Tøffer’n (N-løypa).

Det blir live-resultater og café i storsalen på klubbhuset.