Siste frist for draktbestilling: onsdag 11. juni.

Alle klubbens medlemmer skal nå ha mottatt e-post med informasjon om draktbestilling. Dersom denne meldingen skulle ha havnet i spamfilteret, gjentar vi informasjonen her.

Bestilling kan gjøres enten fra webben (se linken Klubbdrakt øverst til høyre), ved oppmøte på en av treningsdagene fram til og med onsdag 11. juni eller ved å besøke fam. Dirdal (Støperiveien 42).
NB! Ring på forhånd (411 44 844 eller 45 66 44 77), så er du sikker på at noen er til stede.

Draktene leveres i følgende varianter:

  • Løpetrøye (damemodell eller herremodell)
  • O-trøye (langermet luftig modell med V-hals)
  • Overtrekksjakke (tettsittende eller vid modell)
  • Vest
  • Buff

Alle klærne (unntatt buffen) leveres i størrelsene 130, 150, XXS, XS, S, M, L, XL og XXL.
Buffen har kun en størrelse.

I tillegg til dette, fortsetter vi med sorte bukser/tights/overtrekksbukser. Bukser er noe hver enkelt skaffer seg selv.

Ta kontakt med Ida Vår dersom du lurer på noe.

Priser

 Størrelse
 XXS, XS, S, M, L, XL og XXLPris 130 og 150
Løpetrøye Dame400,-360,-
Løpetrøye Herre400,-360,-
O-trøye, langermet450,-410,-
Overtrekksjakke, tettsittende600,-540,-
Overtrekksjakke, vid600,-540,-
Vest475,-423,-
Buff115,-

Løpetrøye

\"LOK-design\"Løpetrøya er kortermet med teknisk stoff i front og ermer og o-netting på ryggen, glidelås i halsen og liten stolpekrage.

Det finnes to varianter av modellen, damemodell og herremodell. Ved prøving er herremodellen uten netting på ryggen, men den endelige trøya har altså netting bak for begge modeller.

Vest

\"LOK-vest\"Vesten er i utgangspunktet samme modell som den tettsittende overtrekksjakka, men uten ermer. Designet er tilsvarende som for jakka. Ingen lommer foran, men en skrålomme bak. Strikk/kantbånd rundt åpningen til armene.

Overtrekksjakke

\"LOK-jakke\"Overtrekksjakka leveres i to varianter, den ene er relativt tettsittende, mens den andre sitter mer luftig rundt kroppen. Førstnevnte har elastiske partier i siden og under ermene, disse er ikke vindtette, men resten av jakken er vindtett. Den tettsittende modellen har en brystlomme, samt en skrålomme bak nede, lufting på rygg og ermribb med tommelgrep.

Den mer vide modellen er tilnærmet vindtett med kun et lite parti med elastisk materiale like oppunder armhulen. To lommer foran, samt brystlomme, lufting på rygg og strikk/kantbånd i åpningen på ermene.

Begge modeller har samme klubbdesign og koster det samme.

O-trøye, langermet

\"LOK-trøye_langermet\"Den langermede o-trøya er laget i o-netting, som beskytter godt i skogen. Designet er som for overtrekksjakken, men med V-hals.

Buff

\"LOK-buff2\"Buffen er en one-size-fits-all, som er vanlig. Buffen kan brettes etter humør, på denne måten får alle den buffen de vil ha akkurat den dagen.

Eksempler på bretting (klikk på bildet). Grå stipler viser foreslåtte brettelinjer og kommer ikke med på printen.
\"LOK-buff_bretta_gronn\" \"LOK-buff_bretta\" \"LOK-buff_bretta_rod\" \"LOK-buff_bretta_hvit2\" \"LOK-buff_bretta_hvit1\"