Aktiviteter uke 24

Uka har allerede starta med siste dag av Pinseløpet mandag, der mange LOKere deltok! På onsdag er det klubbmesterskap sprint fra «Ellevilla». Grenlandskarusellen går ovafor Skien på torsdag. Tre fine økter henger ute og kan tas når det passer. I helga er det både o-trolleir for de yngste, Camp Stokke for ungdommene og Midtsommerløpene for alle som en! Ellers står slutten av uka og helga i Jukolas tegn, vi stiller både dame- og herrelag.

Onsdag: Klubbmesterskap sprint

Klubbmesterskapet i sprint går av stabelen onsdag 11. juni klokka 18:00 fra «Ellevilla», Colin Archers gate 4. Det blir to løyper på 2,9km og 1,3km. Alle fra 13 år og oppover løper den lengste for å telle i klubbmesterskapet. Den korte løypa er for de yngste, samt for folk som ikke vil løpe så langt. PM kommer tirsdag kveld.

Se mer informasjon og oversikt over treningsløpa på onsdagene her.

Torsdag: Grenlandskarusellen #8

Skien OK arrangerer løp nord av Skien, fra Toras hytte torsdag 12. juni med fri start fra klokka 18:00. Det skal være sprintsløyfer på Lundsåsen-kartet. Påmelding i Eventor innen tirsdag kveld.

Løpet er åttende løpet i Grenlandskarusellen. Innbydelsen til karusellen med oversikt over alle løpa finner du her.

Helga: Jukola

Larvik OK stiller med dame- og herrelag i Jukola, verdens største o-stafett. Hjemmeside i svensk språkdrakt her. Damelaget drar med buss tidlig tidlig torsdags morgen, mens herrelaget drar like tidlig på fredags morgen.

Helga: Midtsommerløpene, o-trolleir og Camp Stokke

Midtsommerløpene starter med et sprintløp i Bokemoa på lørdag og avslutter med mellomdistanse på Storås sør søndag. Påmeldingsfrist er tirsdag 10. juni ved midnatt, her er det bare å melde seg på nå!

I forbindelse med Midtsommerløpene er det o-troll-leir for de yngste, som vi har informert om her.
For MOT.TV-ungdommen på 13-16 år er det Camp Stokke som gjelder, se innbydelse med informasjon her.

Når som helst: Faste økter

  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økten er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økten er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypen. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1.7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Vestmarka syd – “inni ringen” fra Brattlibakken. 23 poster merka med småskjermer fordelt på 3 sløyfer.

Det ligger kart til øktene på klubbhuset.