Detektivene fikk sin premie

Påskekrimvinner Nikolai Skuggedal (13) sammen med Tollef Kristensen, alias Sven Broneli. Foto: Truls Lian, ØP.
Påskekrimvinner Nikolai Skuggedal (13) sammen med Tollef Kristensen, alias Sven Broneli. Foto: Truls Lian, ØP.

Påskekrim-konkurransen er avsluttet og privatetterforsker Broneli har fått god hjelp til å løse mysteriet. 40 personer sendte inn forslag til løsning og 34 av disse hadde riktig svarløsning. Nikolai Skuggedal (13) var en av disse. I tillegg til ham ble også Hannah Borvik Hansen (10) og Ibrar Manzoor (23) trukket ut blant de med riktig svar. Gratulerer!

Privatetterforsker Broneli forteller at løsningen på mysteriet var at ungdomsklubbleder Helga Lene Hjemme hadde brukt møtet på ordførerens kontor til å avlede oppmerksomheten rundt henne ved å late som om hun selv og lærer Stine Striks var uvenner, for deretter å la Striks oppholde de andre møtedeltakerne ute på gangen etter møtet mens hun selv snek seg inn igjen på ordførerens kontor og stjal ordførerkjedet.

Statistikkene viser at godt over 200 har lastet ned appen, flere har også lastet ned og sendt inn svar etter at konkurransen var omme. Dette er svært gledelig, derfor har vi besluttet at postene blir hengende ute til over pinse, slik at flere kan få glede av opplegget.