Status faste økter – ny økt på Aske

Status 5. desember

 

Larvik OK fortsetter nå med å legge ut faste økter. Denne gang er det en omfattende “inni ringen-økt” på Aske.

Flere nye økter kommer etter hvert. Følg med her for flere nyheter!

14-2021 o-intervaller Vittersø

Per Olav har laget en ny økt med 5 o-intervaller med 4-5 poster pr. intervall. Økten er 6,4 km og har totalt 24 poster merket med småskjermer. Økten er ganske løpbar, men har også tekniske partier som er litt krevende. Det er også 7 poster på Vittersø-myra. Her blir det litt bekke-o. Det er nå unormalt tørt på myra til årstiden. Økten henger ute resten av 2021. Kartet er trykket på plastark fra Konkylie Data. 

15-2021 postplukk Vestmarka

Per Olav har laget en ny monsterøkt med postplukk med hele 47 poster. A-kort på 4,5 km har 32 poster med start i Bjørndalen (ved hoppbakken) i Vestmarka syd. A-lang har 47 poster fordelt på 6,3 km. Starten og mål på denne løypen er parkeringen ved Eika på Dalheimveien. Det er selvfølgelig også mulig å løpe den fra Bjørndalen som A-kort. Da bare bytter du på hvilke deler du løper først.

Økten har veldig intensiv kartlesing, så det er lagt inn en pause til ny start for hver terrengdel (7-10 poster mellom hver pause). Det henger småskjermer på postene, dog ikke på startpostene. Kartet er trykket i 1:5000 på A3 på plastark fra Sundby sport, og ligger på klubbhuset. 

16-2021 inni-ringen Aske

Per Olav har laget økten på 5,2 km med 21 poster (store skjermer) med utgangspunkt ved Aske Gravlund (tømmerplassen). Tema for økten er inni ringen. Dette betyr at før du kommer til ringkanten, skal du finne siste sikre. Så studere alle detaljer inni ringen – danne deg et visualisert bilde inni hodet om hvordan det ser ut inni ringen. Sjekk postbeskrivelsen – nøyaktig hvor posten er plassert. Når du så kommer til siste sikre – på vei inn i ringen – da skal du ikke trenge å lese kart (teoretisk), men bare benytte bildet du har inn i hodet ditt til å finne posten. Husk postblikket – og ha kontroll på utgangen fra posten. Økten er trykket på A4 plastark med målestokk 1:7500.

05NB! Det ligger noen få kart igjen etter at INTEAM (kretslaget) hadde en spesialversjon av økten 5.12. Denne økten er 5,7 med 5 andre poster og start på Hummerbakken i stedet. De løp den fra Brunvall gård hvor de bodde. Første mann til mølla for å fange disse kartene. 

 

Generell info

Øktene er gratis for alle klubbens medlemmer, og kan hentes på klubbhuset. Merk nøkkelløsning på klubbhuset – spør om du trenger hjelp til å komme inn.
Kartene ligger på bordet like innenfor hovedinngangen. Vi rydder umiddelbart på dette bordet, om økter tas inn. Vi trykker optimalisert løype på A4. Slik at alle får en målestokk de kan lese kartet godt. Fint om dere gir beskjed til Per Olav om det er tomt for kart på en eller flere av øktene. Slik at vi får trykket opp et nytt opplag. Merk at PO også har et minilager med kart i bilen, så ta kontakt om du trenger kart.

 

For løpere fra andre klubber som ønsker å løpe våre økter, tar kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 eller pogulbrandsen@gmail.com). Da kan du få ferdige kart, eller PDF på e-post.

Pris pr. kart 30 kr. Vipps: #117039 “Larvik OK – Kart og treninger”.