Ny fast økt

Status 21. november 

Vi er i gang med å lage faste økter igjen. Først en typisk vinterøkt med postplukk i Vestmarka. 

Trolig kommer en økt til ute på Neset i starten av desember. 

Så følg med videre for nye faste økter.


08-2023 Postplukk Bjørndalen

Denne økten har 41 poster fordelt på 6,5 km. I starten er den litt nærmere B-nivå, men det er spesielt midtveis A/E-nivå på postene. Og som alltid med postplukk i Vestmarka så er det intensiv kartlesing som kreves. Dette er perfekt for o-teknisk vintertrening. Start fra Bjørndalen som er Nanset IF skianlegg (hoppbakken ved Gopledalsveien). Det er også mulig å dele opp økten i 2 deler og parkere ved Damgården for den nordre delen av økten. Det henger småskjermer på postene. Kartet er trykket i A3 med målestokk 1:6000. Økten henger nok ute i vinter.

Flere økter kommer straks…

 

 

Generell info

Øktene er gratis for alle klubbens medlemmer, og kan hentes på klubbhuset. Merk nøkkel-løsning på klubbhuset – spør om du trenger hjelp til å komme inn.
Kartene ligger på bordet like innenfor hovedinngangen. Vi rydder umiddelbart på dette bordet, om økter tas inn. Vi trykker optimalisert løype på A4 eller A3. Slik at alle får en målestokk de kan lese kartet godt. Fint om dere gir beskjed til Per Olav om det er tomt for kart på en eller flere av øktene. Slik at vi får trykket opp et nytt opplag. Merk at PO også har et minilager med kart i bilen, så ta kontakt om du trenger kart.

Det er også fint med beskjed om poster på en av løypene forsvinner. Slik at vi kan få ut en ny…

For løpere fra andre klubber som ønsker å løpe våre økter, tar kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 eller pogulbrandsen@gmail.com). Da kan du få ferdige kart, eller PDF på e-post. Vi har også en løsning ved å legge kart i postkassen på klubbhuset (ved garasjen). 

Pris pr. kart 30 kr. Vipps: #117039 «Larvik OK – Kart og treninger».