3 faste økter nå – ny kurveøkt

Status 26. mai

Vi har nå fått ut en ny kurveøkt i Bjørndalen (Vestmarka) fra vårt treningsløp 24.5. 
Den neste økten vi lager nå blir en økt med o-intervaller.  

 

11-2022 postplukk Rømminga

Denne økten begynner å bli løpbar igjen. Dette er en ny heftig postplukk-økt merket med småskjermer. Den er 5,9 km med 44 poster. Kartet er trykket på A3-format i 1:6000 på plastark. Denne gang er midtpartiet ekstra krevende kurveorientering der man må jobbe intenst med å orientere smart der man må finne gode passasjer og hyller i skrålia. Økten kan også benyttes som “Inni ringen-trening”. For det er mange detaljer inni de fleste postringer.
For mange er denne økten for omfattende og bør deles i 2 økter. Man kan parkere på starten under Sørlandsgaloppen #3 sist sommer og løpe den vestre delen av økten. 

 

 

 

04-2023 runde kanter Ulfsbakk

Denne økten ble laget til vårt treningsløp på Ulfsbakk 3.mai. Økten er 5,2 km med store skjermer.
Fokuset på økten er å runde kanter på en sikker måte. Mange mister retningen når man passerer over en kant, og kanskje skal vinkle litt i tillegg. Her bør man finne et sikkert punkt å forholde seg til i forbindelse med at du kommer over kanten, og kanskje skal ha en ny retning videre. 

 

05-2023 kurveøkt i Vestmarka syd (Bjørndalen)

Langløypen som kurvetrening fra vårt treningsløp 24.5 henger ute som fast økt. Det henger store skjermer på postene. Økten er 4,5 km med 18 poster fra arena Bjørndalen ved hoppbakken som er skianlegget til Nanset IF. Man kan velge mellom kurvekart eller vanlig kart. På kurvekartet har vi fortsatt med stup og mellom + mørkegrønt. Slik at det er mulig å ta veivalg rundt det mest utilgjengelige delene av Vestmarka. Det er også flere kuttemuligheter, og mulig å løpe nordre del av Dammen ridesenter.  

 

 

Generell info

Øktene er gratis for alle klubbens medlemmer, og kan hentes på klubbhuset. Merk nøkkelløsning på klubbhuset – spør om du trenger hjelp til å komme inn.
Kartene ligger på bordet like innenfor hovedinngangen. Vi rydder umiddelbart på dette bordet, om økter tas inn. Vi trykker optimalisert løype på A4 eller A3. Slik at alle får en målestokk de kan lese kartet godt. Fint om dere gir beskjed til Per Olav om det er tomt for kart på en eller flere av øktene. Slik at vi får trykket opp et nytt opplag. Merk at PO også har et minilager med kart i bilen, så ta kontakt om du trenger kart.

 

For løpere fra andre klubber som ønsker å løpe våre økter, tar kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 eller pogulbrandsen@gmail.com). Da kan du få ferdige kart, eller PDF på e-post. Vi har også en løsning ved å legge kart i postkassen på klubbhuset (ved garasjen). 

Pris pr. kart 30 kr. Vipps: #117039 “Larvik OK – Kart og treninger”.