3 faste økter – ny på Rakke

Status 28. januar

 

11-2022 Postplukk Rømminga

Dette er en ny heftig postplukk-økt merket med småskjermer. Den er 5,9 km med 44 poster. Kartet er trykket på A3-format i 1:6000 på plastark. Denne gang er midtpartiet ekstra krevende kurveorientering der man må jobbe intenst med å orientere smart der man må finne gode passasjer og hyller i skrålia. Økten kan også benyttes som “Inni ringen-trening”. For det er mange detaljer inni de fleste postringer.
For mange er denne økten for omfattende og bør deles i 2 økter. Man kan parkere på starten under Sørlandsgaloppen #3 sist sommer og løpe den vestre delen av økten. Det ligger nok litt mye snø på denne økten i slutten av januar.

 

12-2022 Postplukk/kompass-økt Neset (Sørskogen)
Ny fast økt for første gang på Sørskogen/Mølen på det nye kartet Neset. INTEAM hadde en lang økt på samling første helgen i desember. Vi har laget en forkortet utgave som fast økt. Det henger småskjermer og noen utsatte poster kun med merkebånd med o-skjermer. Fokus på retning spesielt start – 3. post og 8-14. post. Merket løype mellom 7-8 delvis på kyststien til ny start. Det henger ikke noe på startpostene. Økten er 4 km og har 19 poster og er trykket i 1:4000. Ikke prøv deg inn i det mørkegrønne – du vil angre!  

01-2023 O-intervaller Rakke

Denne nye økten med 6 o-intervaller og 27 poster fordelt på 6 km. I tillegg er det noen hunder meter til start, og tilsvarende fra mål tilbake til bilen. Perfekt for oppvarming og nedløping etter økten. Du parkerer på den offentlige parkeringen like forbi Grevle gård (Rakke). Det henger småskjermer på postene, men ikke noe på startpostene. Økten er trykket på plastark i 1:5500 på A3-ark, og er godt lesbart i dette detaljerte terrenget. Poenget med o-intervaller er å løpe fort fra startpost til den siste posten på intervaller. Så rolig fart til ny startpost. Genialt å løpe flere sammen med ulike oppgaver pr. intervall. Den blir gjennomført som fellesøkt søndag 5.februar kl. 11:00.   

 

 

 

Generell info

Øktene er gratis for alle klubbens medlemmer, og kan hentes på klubbhuset. Merk nøkkelløsning på klubbhuset – spør om du trenger hjelp til å komme inn.
Kartene ligger på bordet like innenfor hovedinngangen. Vi rydder umiddelbart på dette bordet, om økter tas inn. Vi trykker optimalisert løype på A4 eller A3. Slik at alle får en målestokk de kan lese kartet godt. Fint om dere gir beskjed til Per Olav om det er tomt for kart på en eller flere av øktene. Slik at vi får trykket opp et nytt opplag. Merk at PO også har et minilager med kart i bilen, så ta kontakt om du trenger kart.

 

For løpere fra andre klubber som ønsker å løpe våre økter, tar kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 eller pogulbrandsen@gmail.com). Da kan du få ferdige kart, eller PDF på e-post. Vi har også en løsning ved å legge kart i postkassen på klubbhuset (ved garasjen). 

Pris pr. kart 30 kr. Vipps: #117039 “Larvik OK – Kart og treninger”.