Status faste økter – ny kurve-o i Vestmarka

Status 20. mai

 

Larvik OK har som regel flere faste økter ute i skogen. Nå har vi 3 økter også med ulike løyper tilgjengelig med o-skjermer. 
Nå lar vi postene fra treningsløpet fra Bjørndalen 18.mai henge igjen ute som fast økt. 

Flere nye økter kommer etter hvert. Følg med her for flere nyheter!

02-2022 1-manns-stafett Bordbergåsen

Per Olav har laget en ny økt med 1-manns-stafett med 3 korte runder oppe på Bordbergåsen like ved klubbhuset vårt på Tanum. Selve økten er 2,1 km totalt, men man må løpe 10-15 min til/fra klubbhuset for å komme til start. Det er totalt 14 poster merket med reflekser og småskjermer. Kartet er trykket på A4 plastark med målestokken 1:5000.

04-2022 Langdistanse + A-kort fra klubbhuset
Fra LOKs klubbhus på Tanum har vi nå ute løypene fra treningsløpet 20.april. A-lang og A-kort vil henge ute til starten av juni. A-lang er 6,6km med 17 poster (1:7500/A3) og A-kort er 3,2km med 12 poster (1:5000/A4). A-lang ble benyttet til 10-milatrening som en lang og tøff økt med flere gode veivalgsstrekk, stedvis krevende poster og jevnt fordelt kupering som sørger for at du blir skikkelig sliten. A-kort går i en mye snillere trasse med begrenset stigning underveis. Store skjermer på postene. 
Langløypen kan mange ta som 2 økter – en fra klubbhuset på de søndre postene – og en økt fra Ingri på de nordre postene. 

Livelox på økten fra klubbhuset

05-2022 Kurve-o i Vestmarka

Denne kurveøkten (fra treningsløpet 18.mai) starter i Bjørndalen ved Nanset IF ski sitt anlegg. Økten er 4,4 km og har 17 poster tykket på A4 i målestokk 1:7500. Det henger småskjermer på postene. Det finnes også en A-kort/B-løypen av denne økten. Samtidig som det også er mulig å løpe økten på vanlig kart. Økten inneholder ganske mye stigning og gir mye verdifull kurvetrening. 

 

Generell info

Øktene er gratis for alle klubbens medlemmer, og kan hentes på klubbhuset. Merk nøkkelløsning på klubbhuset – spør om du trenger hjelp til å komme inn.
Kartene ligger på bordet like innenfor hovedinngangen. Vi rydder umiddelbart på dette bordet, om økter tas inn. Vi trykker optimalisert løype på A4. Slik at alle får en målestokk de kan lese kartet godt. Fint om dere gir beskjed til Per Olav om det er tomt for kart på en eller flere av øktene. Slik at vi får trykket opp et nytt opplag. Merk at PO også har et minilager med kart i bilen, så ta kontakt om du trenger kart.

 

For løpere fra andre klubber som ønsker å løpe våre økter, tar kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 eller pogulbrandsen@gmail.com). Da kan du få ferdige kart, eller PDF på e-post.

Pris pr. kart 30 kr. Vipps: #117039 “Larvik OK – Kart og treninger”.