Status faste økter – pr. 12. september

Status 12. september

 

Vi rydder videre i våre faste økter før elgjakten starter i oktober. Nå tar vi inn økt 10-2021 Vindfjell i nær framtid. Ny økt er treningsløpet med o-intervaller på Aske. 

Vi rydder gradvis inn våre faste økter i løpet av september – før elgjakten starter. 

Følg med her for flere nyheter!

 


11-2021 Vestmarka o-intervaller

6. post i Vestmarka
Intervall 2 på økt 11-2021 i Vestmarka

Nå er det klar en ny økt med o-intervaller i den midtre delen av Vestmarka. Økten er 5 km og har 6 intervaller med 4 poster pr. stk. Totalt 24 poster. Det henger småskjermer på postene. Målestokk er 1:7500 på A4-plastark med god trykk. Vi har forsøkt å utnytte fine partier og rygger, men dere må også forsere noen små områder med litt graps. Tenk løpbarhet når du løper selve intervallene. Det er også mye god kurve-orientering som må til i denne økten som går på begge sider av Vestmarkaveien. På startene er det bare start 2 hvor det henger en skjerm. Økten henger ute det meste av september.

Livelox til o-intervallene

 

12-2021 Dåpan o-intervaller

Utsnitt fra økten på Dåpan.

Nå er det klar en ny økt med o-intervaller fra Dåpan. Man parkerer på klubbhuset. Det er ca. 2 km til start inne i Dåpan (ca. 15 min å løpe). Økten er 2,7 km og har 4 intervaller med 3-4 poster pr. stk. Totalt 15 poster. Det henger småskjermer på postene. Målestokk er 1:6500 på A4-plastark med god trykk. Vi har forsøkt å utnytte fine partier og rygger, men det er uansett kupert i området. Det er også mye god kurve-orientering som må til i denne økten. Det er faktisk flere skråliposter. Det henger skjermer på alle startene med unntak av start 1 på hovedstien ved Dåpan. Økten henger ute det meste av september.

13-2021 Aske o-intervaller

Økten fra treningsløpet 8.september henger ute til slutten av september. Det er A-løypene som henger videre. A-lang er 3,1 km med 3 intervaller med 5 eller 6 poster på hver. Det henger store skjermer på postene. 

 

Generell info

Øktene er gratis for alle klubbens medlemmer, og kan hentes på klubbhuset. Merk ny nøkkelløsning på klubbhuset – spør om du trenger hjelp til å komme inn.
Kartene ligger på bordet like innenfor hovedinngangen. Vi rydder umiddelbart på dette bordet, om økter tas inn. Vi trykker optimalisert løype på A4. Slik at alle får en målestokk de kan lese kartet godt. Fint om dere gir beskjed til Per Olav om det er tomt for kart på en eller flere av øktene. Slik at vi får trykket opp et nytt opplag. Merk at PO også har et minilager med kart i bilen, så ta kontakt om du trenger kart.

 

For løpere fra andre klubber som ønsker å løpe våre økter, tar kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 eller pogulbrandsen@gmail.com). Da kan du få ferdige kart, eller PDF på e-post.

Pris pr. kart 30 kr. Vipps: #117039 “Larvik OK – Kart og treninger”.