Funksjonærer til sprintstafetten

Mange har sagt seg villig til å stille og gjøre en innsats for klubben når vi arrangerer Sport8-sprintstafett med prøve-NM på søndag. Det er fortsatt både lov og behov for flere medhjelpere om du har plass i kalenderen! Enten til rigging på lørdag eller under avviklinga av løpet på søndag.

Lørdag: Rigging til Sprintstafetten

Det er behov for folk som kan hjelpe til med rigging og klargjøring til Sprintstafetten i Rekkeviksbukta. Oppmøte klokka 14:00 på lørdag 28/9. Jo flere som hjelper til, dess fortere og greiere går det!

Søndag: Avvikling av løpet

Første start er klokka 11:00! Løpskontoret åpner klokka 9:30, så de fleste funksjonærene må jo møte seinest klokka 10.

  • Alle som har LOK-overtrekkstøy bør stille i det, så er vi «uniformerte» og folk kjenner oss igjen om de trenger hjelp.
  • Alle – både løpere og funksjonærer – anmodes om å lese seg opp på PM (som du finner her!), slik at man kan bistå løpere og publikumere som kommer og lurer på ting.

Parkeringsvaktene står klare fra seinest klokka 9:00, da er allerede veien merka fra rundkjøringa på Øya til parkeringa ved Østre Halsen skole.

Det blir mange kryssinger av vei og poster som lett kan «forsvinne». Vei- og postvakter møter på arena i god tid før 10:30, helst sånn mellom 10 og 10:15. Ole Petter er på plass fra klokka 10:00 og om folk møter tidsnok er det god tid til å gi instruksjoner, fordele folk og vaktene rekker på plass før det første feltet med løpere når fram. Vaktjobben avsluttes sånn omtrent klokka 14:15. Ta med gule vester! Vaktene parkerer i Rekkeviksbukta.

Vel møtt! Det er bestilt godt vær og ifølge Yr er bestillinga i boks.