Høstcupen starter tirsdag 15. august

Sommeren er på hell, sjøl om det blir både sol og varme framover også. I tillegg kan ukene igjen fylles med løp, treninger og morO! Vestfold høstcup starter med et mellomdistanseløp ved Signo i Andebu og det blir løp ulike steder i Vestfold tirsdagene i august og september. Dette er greie nærløp som også dere helt ferske absolutt bør prøve dere på.

elte ganger til samkjøring med felles oppmøte. Om dere trenger skyss er det også godt mulig å ta kontakt med folk fra klubben som dere ser er påmeldt i Eventor.

Da sees vi sikkert i Andebu på tirsdag?
Og ved Norgardsetra tirsdagen etter det?
Sikkert også på Fossnes tirsdagen deretter?!

Det kan være greit å lese alt i innbydelsen, også for gamle travere. Det kom til en del nye ting for vår- og høstcupen i 2017. Som for eksempel det som står om påmelding:

    Påmelding via eventor.orientering.no innen kl 20.00 på søndag før løpet. Etteranmelding på Eventor på løpsdagen inntil kl 14.00, deretter på selve løpet.
    Det må meldes på til hvert enkelt løp for seg, men klubbene blir også i år kun fakturert for reellt startende.
    Vi anmoder om at flest mulig forhåndspåmelder seg, eventuelt etteranmelder seg via Eventor da dette letter jobben betraktelig for arrangørene. Men meld deg gjerne av innen fristen dersom du vet du ikke kommer til start (av hensyn til karttrykkingen)