Jørn Sundby blir hovedkontrollør (TD) for VM de kommende 4 årene

I dag kom det pressemelding fra Det Internasjonale Orienteringsforbundet (IOF) om at de har utnevnt Jørn Sundby (39) til hovedkontrollør for VM de kommende er 4 årene (2015 – 2018).

Jørn var løypekontrollør under sommerens VM i Italia, og overtar dermed oppgavene til Björn Persson, som fratrer sin stilling i IOF i desember.

Sundby, som tidligere har jobbet som arrangementsansvarlig i Norges Orienteringsforbund, har allerede i dag en kontrakt med IOF som gjelder frem til 2016, i tillegg til sitt engasjement som fotballkommentator for TV2.

Hos IOF er de godt fornøyd med å få Larvik-løperen som er født og oppvokst i Telemarksbygda Bamble med på laget frem til 2018.

Jeg er glad vi klarte å få på plass en kompetent erstatter for Björn Persson så kjapt. Vi var avhengig av en kjapp avklaring, for å beholde momentum i arbeidet mot kommende VM i Skottland. Denne ansettelsen gir oss tid til å tenke over hvilken rolle vi ønsker for en fremtidig «sportsdirektør», kommenterer generalsekretær i IOF; Barbro Rönnberg til IOFs hjemmeside.

Les mer om nyheten: http://www.orientering.no/nyheter/Sider/Sundby%20utnevnt%20til%20hovedkontroll%C3%B8r%20for%20fremtidige%20VM.aspx

http://orienteering.org/jorn-sundby-appointed-senior-event-adviser-for-world-orienteering-championships/

Larvik OK ønsker Jørn lykke til i jobben med å få på plass gode VM-arrangementer i årene framover.